Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.06.2019

Де відпочити біля моря в Одеській області?


Літній пляжний відпочинок біля моря в Одеській області


Літній пляжний відпочинок біля моря в Одеській області не зійшовся клином на пляжах Одеси та Чорноморська, окрім цих двох по справжньому великих курортних міст в Одеській області є місця які можуть посперечатися в доступності житла, індивідуальних перевагах, ширині пляжів, золотистого піску, свіжості повітря і чистоті моря.

Можна виділити 12 основних місць для відпочинку біля моря в Одеській області, їх звичайно ж більше, але ми торкнемося тільки основних, це звичайно ж Одеса та Чорноморськ, а також Санжійка, Грибівка, Кароліно-Бугаз, Крайки, Сергіївка, Курортне, Миколаївка, Лебедівка, Росєйка і Катранка. Одесу та Чорноморськ, розглядати не будемо, тут і так все зрозуміло, а ось про інших коротко розповімо.
 

Літній пляжний відпочинок біля моря в Одеській області
 
 

Санжійка — місце біля моря де варто відпочити

Санжійка — знаходиться приблизно в 30 км від Одеси та являє собою тихе місце з малою кількістю шумних барів і кафешок, є один ушляхетнений центральний спуск до моря, усі інші спуски до моря м'яко кажучи не зручні (це зв'язно з тим що селище знаходиться стосовно моря на піднесеності) пляжі не широкі, а пляжний пісок змішаний з материковою глиною, на деяких пляжах у воді може бути камінь, який заважає захід/вихід з море.

Грибівка — місце біля моря де варто відпочити

Грибівка — знаходиться приблизно в 40 км від Одеси, селище розтягнуте уздовж моря на велику відстань, тут велика кількість баз і готелів, є клуби, бари, місця громадського харчування і базар. Через Грибівку проходить річечка Барабой що розділяє її на дві частини.

Кароліно Бугаз - місце біля моря де варто відпочити

Кароліно-Бугаз - знаходиться приблизно в 47 км від Одеси. Селище так плавно переходить в Крайці що багато хто точно не може відповісти де воно знаходиться на Бугазі або в Крайці. Тут є все що потрібно для відпочинку біля моря, у тому числі базар, великі магазини, аптеки, кафе, декілька дискотек.

Крайки - місце біля моря де варто відпочити

Крайки - знаходиться приблизно в 50 км від Одеси, це саме розвинуте і найбільше курортне селище на чорноморському узбережжі Одеської області, завдовжки близько 18 км. Тут є як місця для нічного відпочинку шумних компаній, так і по справжньому тихі місця для розміреного сімейного відпочинку, а також декілька великих базарів, багато магазинів, барів, кафе, місце громадського харчування і нічний клуб.

Сергіївка - місце біля моря де варто відпочити

Сергіївка - знаходиться приблизно в 80 км від Одеси і славиться своїми оздоровчими санаторіями з грязьовими ваннами, селище відокремлене від моря лиманом, щоб здолати його потрібно пройти по мосту завдовжки трохи більше кілометра і перед вами розкинеться широкий піщаний пляж.

Курортне - місце біля моря де варто відпочити

Курортне - знаходиться приблизно в 95 км від Одеси і представляє з собою спокійне, не шумне селище, пісок на пляжі білий і дуже дрібний, морське дно пологе і привертає до комфортного відпочинку для усієї сім'ї, незручність може викликати мала кількість облаштованих спусків до моря, оскільки селище знаходиться на піднесенні.

Миколаївка - місце біля моря де варто відпочити

Миколаївка - знаходиться приблизно в 105 км від Одеси, це нове, не велике і тихе не сильно розвинене курортне селище, висота піднесеності на якій знаходиться Миколаївка в порівнянні з рівнем пляжу складає всього декілька метрів, що вигідно відрізняє його від селищ розташованих по сусідству.

Лубедівка - місце біля моря де варто відпочити

Лебедівка - знаходиться в приблизно в 115 км від Одеси, тут велика кількість бюджетних баз, для спокійного тихого відпочинку, засмутити вас може тільки слабо розвинена інфраструктура і не завжди зручні проходячи до моря (спуск з гори і підйом на неї).

Росєйка - місце біля моря де стоїть відпочить.

Росєйка - знаходиться приблизно в 170 км від Одеси, цей курорт відносно нещодавно почав розвиватися і якщо ви цінуєте малолюдний відпочинок і природу в її природній красі вам варто відвідати це місце.

Катранка - місце біля моря де стоїть відпочити

Катранка - знаходиться приблизно в 175 км від Одеси, вона цінується первозданною красою природи, що оточує її, і якщо вам подобається тихий затишний відпочинок це місце для вас.

Як можна переконатися, Одеська область пропонує великий і різноманітний вибір місць для відпочинку, на якому саме зупинитися - вирішувати Вам. Якщо Ви ще вагаєтесь де саме провести свій відпочинок на Чорному морі, Одеська область, то в цьому вам допоможе туристичний портал "Романтичні тури". Тут можна детально дізнатися про ціни на відпочинок на Чорному морі. Приємного відпочинку!

Схожі матеріали:
👁 1092
Категорія: Прес-реліз
Теги: Пляж, відпочинок, Одеса, літо на Одесчині, літо




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ