Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.11.2019

Де здати аналіз на Антимюллерів гормон (АМГ) у Києві за найкращою ціною?


В організмі людини виробляється велика кількість гормонів. Вони можуть бути жіночими, чоловічими, такими, які виробляються в організмі обох статей. Ко


В організмі людини виробляється велика кількість гормонів. Вони можуть бути жіночими, чоловічими, такими, які виробляються в організмі обох статей. Кожен відповідає за різні процеси. Один з них - АМГ. Це специфічна речовина, що виробляється в організмі і чоловіка і жінки (а також у дітей), яка відповідає за процеси формування і зростання тканин.

Особливий вплив рівень Антимюлерова гормону в організмі надає на репродуктивну функцію людини. У гінекологічній практиці рівень АМГ вважається маркером оваріального резерву.


Антимюллерів гормон (АМГ)
 

Функції АМГ в організмі людини

Гормону відводяться різні функції в організмі чоловіка і жінки. Так, у представників сильної статі рівень гормону забезпечує формування статевих органів. Активне вироблення гормону відзначається до моменту повного статевого дозрівання, після чого рівень АМГ у чоловіків починає знижуватися.

У жінок навпаки, гормон включається в активну роботу вже в репродуктивному віці. Будь-які порушення процесів вироблення Антимюлерова гормону в жіночому організмі можуть призвести до безпліддя або переривання вагітності на ранніх термінах.

Для діагностики рівня АМГ в організмі лікарем призначається аналіз.

Інші показання для здачі аналізу:

  1. безпліддя невідомого походження.
  2. проблеми з природним зачаттям;
  3. кілька невдалих спроб ЕКО в анамнезі;
  4. погана відповідь яєчників на стимуляцію овуляції;
  5. підвищений рівень ФСГ у крові;
  6. синдром полікістозних яєчників;
  7. уповільнене статеве дозрівання;
  8. підозра на пухлини яєчників;
  9. контроль ефективності проведеної гормональної терапії.

За аналізом АМГ (Антимюлерів гормон) проводиться оцінка резерву яєчників у пацієнток, які проходять підготовку до ЕКО при лікуванні безпліддя.

Якщо рівень Антимюлерова гормону у пацієнтки значно нижче норми, то вагітність за коштами екстракорпорального запліднення настає вкрай рідко, так як яєчники слабо реагують на стимуляцію овуляції гормональними препаратами.

Пацієнтки з підвищеним рівнем гормону мають більше шансів на успішне проведення ЕКО і настання вагітності.

Статистика проведення ЕКО свідчить про те, що вагітність, яка настали у жінок на тлі високого рівня гормону, має більш високий відсоток народжуваності.

Про що розкажуть відхилення від норми?

Будь-які відхилення рівня Антимюлерова гормону в крові говорять про патології статевої системи. Низький рівень АМГ найчастіше діагностується при клімаксі, менопаузі, порушеннях у роботі яєчників, зайвій вазі або передчасного статевого дозрівання.

Підвищений рівень гормону у крові може служити індикатором полікістозу, пухлин яєчників, затримки статевого дозрівання і безпліддя, викликаного відсутністю овуляції.

Підготовка до аналізу

Як і до будь-яких інших видів гормональних досліджень, до тесту на АМГ слід правильно підготуватися. У такому випадку ви зможете отримати максимально точні, а головне - достовірні результати діагностики.

У 95% випадків у жінок аналіз проводиться на 3-5 день циклу. За 3-5 днів до аналізу рекомендується:

  • знизити фізичні навантаження;
  • виключити стреси;
  • мінімізувати психоемоційні навантаження.

Крім того, за 1 годину до здачі крові на аналіз заборонено куріння. Дослідження не проводиться при вірусних та інших запальних захворюваннях (наприклад, під час грипу або ГРВІ).

Де здати кров у Києві на Антимюлерів гормон?

ДНК Лабораторія ІГР ЛАБ у Києві - спеціалізований діагностичний центр, який проводить лабораторну діагностику будь-якої складності. Ви можете здати у нас будь-які гормональні аналізи і отримати результати досліджень максимально швидко.

У розпорядженні лаборантів клініки є необхідне обладнання та витратні матеріали, що дозволяють провести діагностику відповідно до європейських стандартів.



Схожі матеріали:
👁 748
Категорія: Прес-реліз
Теги: аналіз, кров




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ