Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.05.2019

Дерев'яні покриття для підлоги - трендове рішення


Переваги дерев'яної підлоги


Дерев'яний будинок - мрія багатьох людей. Будівництво такого будинку не лише дороге задоволення, але і серйозний процес. Ще до початку будівництва вирішуються численні питання. Від того, наскільки грамотні ці рішення, безпосередньо залежить якість майбутнього будинку і його довговічність.

Один з пунктів, який опрацьовується перед будівництвом, - вибір обробних матеріалів. У тому числі вирішується питання про підлогове покриття. Якщо врахувати, який вибір різноманітних підлог представлений на ринку, то визначитися іноді дуже важко. У цій статті ми розповімо вам, яке підлогове покриття у будинку з дерева краще всього підходить для дерев'яного будинку.


дерев'яна підлоги


Передусім, визначимося з матеріалом підлогових покриттів. Зрозуміло, краще всього в дерев'яний будинок впишеться підлога з деревини. Можна вибрати звичайну дощату підлогу. Цей варіант економніший, ніж той же паркет. Проте паркет і виглядає багатіше, і вибір різноманітніший. Існують різні фактури, кольори і малюнки на паркеті. До речі, при усіх своїх перевагах дерев'яна підлога однозначно не підійде для ванної кімнати і кухні. У цих кімнатах підвищена вологість, яка згубно впливає на паркет.

Паркетна дошка є ефектним покриттям цінової категорії вище за середній. При її виготовленні, як правило, використовується два види дерева - цінні породи для верхнього шару і недорогі хвойні сорти для нижніх шарів покриття. Це дозволяє створити солідний дизайн при помірних витратах. Паркетна дошка має замкове з'єднання, що спрощує процес її укладання в порівнянні з традиційним паркетом

Переваги дерев'яної підлоги

Безперечною перевагою дерев'яної підлоги є екологічність. Завдяки властивостям деревини повітря в кімнаті стає здоровіше. Ще один плюс - низька теплопровідність дерев'яних підлог. Вони добре утримують тепло в приміщенні. Крім того, дерев'яна підлога прекрасно гармонізує з іншими елементами будинку з дерева. Energy Wood - магазин підлогового покриття надає вам можливість придбати дерев'яну за помірними цінами.

Використання дерева для покриття підлоги не лише не втрачає сьогодні своєї актуальності, але навіть стає переважним зважаючи на свою екологічність, довговічність і респектабельний вид. Купити дерев'яне покриття, означає внести в найхолодніший інтер'єр нотку домашнього затишку.

Схожі матеріали:
👁 775
Категорія: Прес-реліз
Теги: дерево, Підлога, покриття, паркетна дошка, будинок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ