Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.04.2016

Держслужбовці, які були мобілізовані, подають декларацію про доходи після закінчення проходження військової служби


Термін подання – не пізніше 30 робочих днів з моменту усунення обставин


Держслужбовці, які були мобілізовані, подають декларацію про доходи після закінчення проходження військової службиСуб'єкти декларування, які не мали можливості подати до 1 квітня за місцем роботи (служби) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік та/або 2015 рік у зв’язку із мобілізацією відповідно до указів Президента України з метою підтримання бойової і мобілізаційної готовності Збройних Сил України та інших військових формувань України, подають таку декларацію за звітний період протягом 30 робочих днів із дня закінчення проходження військової служби, або з дня його переходу на військову службу за контрактом.

Такий порядок передбачений  Законом України від 15 липня 2015 року № 610-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» щодо декларантів, які перебувають на військовій службі».

У разі, якщо декларанти не можуть одержати інформацію про майно, доходи, видатки та зобов'язанні фінансового характеру мобілізованого члена сім'ї, декларація за 2015 рік та/або 2014 рік заповнюється без врахування інформації, яка невідома державному службовцю – суб'єкту декларування. У такому випадку разом із декларацією слід подати пояснювальну записку довільної форми, у якій перелічити, які саме позиції декларації не заповнені у декларації, та вказати причини їх не заповнення.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Декларування доходів, одержаних в іноземній валюті

Водночас після отримання відповідних довідок про доходи та видатки мобілізованого члена сім'ї, суб'єкт декларування зобов'язаний подати уточнену декларацію за 2014 рік (2015 рік). Термін її подання – не пізніше 30 робочих днів з моменту усунення обставин, які перешкоджали йому одержати необхідні дані.
 
Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ


Схожі матеріали:
👁 919
Категорія: Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ
Теги: мобілізовані, декларація, держслужбовці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ