Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.11.2019

Дитячі меблі - критерії підбору


Загальні основи і критерії вибору меблів в дитячу


Дбайливі батьки завжди ставлять питання про правильний вибір для свого чада всього самого кращого. Це ж торкається і меблів до дитячої кімнати. Які існують критерії її вибору в дитячу кімнату поговоримо далі.

Мережа меблевих салонів Дім Меблів пропонує продукцію на різний смак більше 100 виробників - лідерів українського і іноземного меблевого ринку. Компанія Дім Меблів допоможе Вам вибрати та купити мебель під розмір кімнати і дизайну вашого інтер'єру.
 

Дитячі меблі - критерії підбору
 

У відношенні критеріїв вибору м'яких моделей - варто враховувати наступні моменти

Саме покриття має бути зносостійким - вибирайте ту оббивку, яка не зношуватиметься із-за постійного тертя, механічних дій.

Якщо вона використовується для сну - важливо вибрати правильно наповнювачі. Оптимально, якщо вона матиме м'яку основу, ортопедичну, що позитивно впливатиме на здоров'я і сон малюка.

Сам диван або крісло повинні подобатися вашій дитині і вписуватися в загальний інтер'єр приміщення.

Якщо говорити про корпусні меблі - до її вибору також варто відноситися відповідально, враховуючи наступне:

Оптимально вибирати натуральні матеріали - натуральний дерев'яний масив.

Уникайте моделей з гострими і ранячими кутами - вони можуть нести небезпеку травми  для малюка.

Оптимально вибирати модель по зростанню дитини - не варто купувати так би мовити на виріст. Якщо це комод або полиці, етажерки - дитина повинна дотягуватися до самого верху.

Загальні основи і критерії вибору меблів в дитячу

Вибираючи меблі до дитячої кімнати в салоні Дім Меблів - фахівці від фірми виділяють ряд загальних критеріїв, на які варто звернути увагу.
 
Перше це безпека. Це дотично як матеріалів, так і наповнювачів, плюс до всього повинна дотримуватися і технологія виготовлення і монтажу меблів. Кожен добросовісний виробник має сертифікат якості на свої вироби.

Враховуйте і розмір кімнати - не варто занадто примушувати її масивними виробами, ліжком і комодами, шафами. Усе це пригноблює психіку малюка і заважає йому нормально пересуватися по кімнаті. Оптимально - це меблі - трансформери.

Врахуйте і підлогу дитини при оформленні дитячої кімнати - це стосується як колірної гамми, так і наповнення, і так далі. При цьому важливо пам'ятати - дитина росте і з часом ліжко або шафа доведеться міняти. Як приклад, немовляті потрібна шафа, ліжечко і пеленальний столик, а ось школяру - вже робочий стіл, замість пеленального. І так далі. Прикладів маса і все в цьому питанні індивідуально.


Схожі матеріали:
👁 553
Категорія: Прес-реліз
Теги: меблі для дитини, дитячі меблі, мебель, мебель в дитячу кімнат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ