Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.03.2014

Дітям та інвалідам - Інтернет безкоштовний


Сергій Корнєв з Гребінки займається ІТ-бізнесом і надає послуги зі швидкісного доступу до Інтернету


Дітям та інвалідам - Інтернет безкоштовний

Всякий приватний бізнес побудований на отримання прибутку, бо в нього немає державних коштів на І виробництво товару чи отримання послуг. Бізнес -і це приватна ініціатива підприємця, і він іде на певний ризик, починаючи свою справу.

Сергій Корнєв з Гребінки займається ІТ-бізнесом і надає послуги зі швидкісного доступу до Інтернету для мешканців міста. Декілька років тому його спеціалісти підключили три гребінківські школи та гімназію до Інтернету.

Все було добре, аж поки 2012 р. не почалися реформи «а-ля Азіров». Усі державні організації почали структурну реорганізацію, підсумком якої стало їх перейменування. Той же відділ освіти тепер став називатися відділом освіти, молоді та спорту. А з новою назвою втратили свою вагу і старі угоди.

«Ми вже уклали нові угоди з інтернет-послуг, - говорить начальник Гребінківського відділу освіти Наталя Бігун, - але казначейство уже рік не дає нам оплатити, бо це не захищені статті. Будемо надіятися, що настануть і в нас кращі часи».

Але учням та вчителям про ці проблеми між державою та підрядником не відомі. Вони й надалі безперебійно отримують доступ до Інтернету. Сергій Корнєв як соціально відповідальний підприємець вирішив, що важливіше надати дітям вихід у всесвіт інформації, ніж судитися з державою. Тим більше, що благодійна програма існує з самого початку заснування в Гребінці інтернет-мережі GFORМ.

«Ми давно безкоштовно підключаємо до Інтернету інвалідів, - розповідає підприємець Сергій Корнєв, - нашими силами підключена залізнична та районна лікарня, музична школа, а зовсім недавно з’явився Інтернет у дитячих садочках «Веселка» та «Теремок». В усіх цих закладах швидкісний Інтернет мережі GFORМ надається безкоштовно. При нинішній економічній ситуації ми вирішили допомогти місту, адже це наше рідне місто, ми тут живемо».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Никогда мы не будем братьями: українка звернулася до росіян у поетичній формі. Відео

А ось відгуки тих, кому зробили добро.

«Я дуже вдячний Сергію Корнєву, що він допоміг мені мати можливість спілкуватися через Інтернет зі своїми однокласниками, переписуватися з ними. З Інтернетом мені легше жити», - дякує інвалід II групи 33-річний Роман Скаржинський.

А завідуюча дитячим садочком «Веселка» Алла Скитська говорить, що все, від комп’ютера до ксерокса, ремонтується підприємцем Корнєвим. А завдяки Інтернету в садочку створили свій сайт, а також є можливість шукати музичні твори для навчання у Всесвітній мережі.

«Корнєв і до підключення Інтернету допомагав нам. Уся наша офісна техніка, від копіювального апарату до телефонів, ремонтується його спеціалістами безкоштовно», - розповідає завдитсадком.

Олесь Пасічний
Пирятинська правда



Схожі матеріали:
👁 1188
Категорія: Актуально
Теги: Корнєв, Інтернет, GFORM, Гребінка, ІТ-бізнес, веселка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ