Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.04.2013

Для безпеки власного авто варто дотримуватись кількох рекомендацій


Аби власники транспорту спали спокійно, рекомендуємо звернутися за допомогою до нас


Для безпеки власного авто варто дотримуватись кількох рекомендацій

У сучасному житті майже кожен другий має власне авто. Проте не завжди його «залізний кінь» під надійним захистом, адже замість гаражу вночі стоїть просто неба, де може піддаватися впливу як природних так і людських факторів.

Для безпеки власного авто варто дотримуватись кількох рекомендацій, що зможуть гарантувати його цілісність та застрахують від викрадення.

- Автомобіль захистить сигналізація, принаймні галасу наробить й увагу приверне. Додатково можна встановити пристрої, які блокують кермо, педалі, капот.

- Варто подбати про гараж, аби захистити від фізичних чинників (подряпин, розбиття скла, проколювання шин, зняття ковпаків, викрадення автомагнітол, несприятливої погоди чи форсмажорних обставин).

- Ставте авто поблизу будинків або офісів, щоб воно завжди було на видному місці.

- Надійною та ефективною в захисті вашого авто є послуга Державної служби охорони, яка пропонує комплексне рішення організації системи охорони автотранспорту. Спостереження за вашим автомобілем здійснюється з використанням технологій супутникової навігації GPS, мережі GSM-900/1800 та радіозв'язку на усій території України та поза її межами. Технічні можливості цієї системи дають змогу використовувати її для транспортних засобів великих підприємств та приватних авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон покарає полтавських роботодавців

За вашим бажанням встановлюють систему охоронної та тривожної сигналізації, протиугінні пристрої та обладнання супутникової навігації GPS.

Охорона здійснюється постійно або у визначені вами проміжки часу. У будь-який момент ви можете отримати інформацію щодо місця перебування автомобіля з точністю до 10 метрів.

У випадку виникнення критичних ситуацій водій може скористатися дистанційною тривожною «кнопкою» для виклику груп реагування ДСО і ДПС. За потребою дистанційно блокуються системи трансмісії та запалювання.

Послуги Державної служби охорони щодо захисту транспортних засобів наступні:
– централізоване спостереження за транспортом у режимі реального
часу;
– визначення місцезнаходження автотранспортного засобу на території
України з точністю до 10 метрів;
– перевірка історії маршрутів транспортних засобів, підрахунок швидкості руху та довжини пройденого шляху;
– підключення до будь-яких автомобільних систем, виведення на пульт інформації про роботу, стан і цілісність транспортного засобу;
– дистанційне блокування систем автомобіля в разі його викрадення;
– мобільне озброєне реагування на спрацювання систем сигналізації.
Ви можете контролювати пересування вашого авто й розраховувати на невідкладну допомогу в критичних ситуаціях.

Щоб замовити зазначені вище послуги, зверніться до найближчого підрозділу Державної служби охорони при МВС України. Також ви можете відвідати сайт www.dso.gov.ua або зателефонувати на безкоштовну інформаційну лінію ДСО 0 800 502 220, 0 800 211 000.

УДСО при УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1273
Категорія: Актуально
Теги: Рекомендації, авто, Державна служба охорони




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ