Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.09.2016

До Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 прийшло 60 першокласників


500 школярів четвертої школи розпочали новий навчальний рік


До Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 прийшло 60 першокласниківПершовересень зустрів школяриків росяним сонячним ранком та майже літньою погодою.

І старшокласники, і молодші учні ще влітку готувалися до школи. Новий шкільний та спортивний одяг, взуття, вишиванки, бантики, зошити, щоденники та книги купувалися з батьками не на одному базарі.

Старанні учні читали влітку книги, рекомендовані шкільною програмою, а більшість дітей - відпочивали досхочу, ходили на річку, їздили у гості, а іноді - допомагали дорослим.

Та сьогоднішній перший дзвоник підкреслив все, що було, і розпочав для всіх новий навчальний рік.

На подвір'ї Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 зранку лунала музика та збиралася шкільна юнь на урочистості.
Батьки вели за ручки наполоханих першокласників. І все тій малечі здавалося дивним. І велика кількість людей, і ходіння один за одним, і шкільна форма. Та найтяжче було встояти на одному місці так довго.

Урочисту лінійку розпочала директор школи - Лариса Степанівна Кохно. Вона привітала 500 учнів четвертої школи з початком нового навчального року .

Також Лариса Степанівна повідомила присутніх, що до їхньої шкільної родини сьогодні вливаються 60 першокласників. їхніми першими вчителями стали - Світлана Валентинівна Шапошник та Любов Василівна Правдицька.
Директор школи подякувала голові Гребінківської районної державної адміністрації В. В. Роспопову, голові районної радиВ.М.Зінченку, міському голові В.І Колісніченку та депутату районної ради Н.В. Бондаренко за розуміння, підтримку та допомогу.

Теплі та сердечні слова вітань учням, батькам та педагогічному колективу линули з вуст заступника голови районної ради В.А.Волошина,секретаря міської ради Л.В. Цапенко, депутата обласної ради М.Ф. Шимки. Микола Федорович вручив директорові школи подарунковий сертифікат для проведення утеплення шкільних приміщень.

Завітав на урочистості і новообраний депутат Верховної Ради Руслан Богдан, він привітав присутніх, а, особливо, першокласників - з початком навчання. За дорученням обласної ради Руслан Богдан вручив Почесні грамоти кращим педагогам та учням школи: Галині Григорівні Кузьменко, Сергію Петровичу Карповичу, Євгенії Юзупкіній, Ользі Орловій та Олександру Барабашу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: Перший урок: "Щоб у серці жила Батьківщина"

Першокласники отримали в подарунок від депутата книги "Велика енциклопедія "Махаон" Природа". А школі Руслан Богдан подарував проектор.

З напутнім словом до первачків звернулася перша вчителька Світлана Валентинівна Шапошник, а учні 1 класу під керівництвом Любові Василівни Правдицької потішили присутніх своїми декламаторськими здібностями.

Привітала дітей від імені усіх батьків першокласників мама Тетяна Максимейко. Щирі поради та побажання малечі линули з вуст випускниці Анастасії Педоряки. Також Настя подякувала педагогам за нелегку роботу та любов до дітей.

За традицією, перший шкільний дзвоник сповістив про початок навчального року. Цю місію виконали першокласниця Марія Зінченко та одинадцятикласник Артем Мінченко. Ще багато років поспіль малечу після канікул збиратиме вересневий дзвоник до школи, а ось для одинадцятикласників він звучав востаннє.

Нехай шкільні роки будуть найщасливішим періодом життя для всіх дітей!
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 950
Категорія: Шкільний екран
Теги: №4, ЗОШ, Гребінка, першокласники




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ