Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.05.2016

До уваги батьків! Інформація щодо оздоровлення дітей у 2016 році


У 2016 році з районного та місцевих бюджетів передбачені кошти на оздоровлення дітей


До уваги батьків! Інформація щодо оздоровлення дітей у 2016 роціВідповідно до районної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки, затвердженої другою сесією сьомого скликання від 23 грудня 2015 року, у 2016 році з районного та місцевих бюджетів передбачені кошти на оздоровлення дітей.

Відділом освіти, молоді та спорту будуть придбані путівки в дитячі заклади оздоровлення та відпочинку для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Путівки надаватимуться на безоплатній основі та частковій доплаті батьків:
з 100% оплатою путівок з районного бюджету( для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків; дітей з малозабезпечених сімей; бездоглядних та безпритульних дітей; дітей, що постраждали від наслідків стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф; дітей з багатодітних сімей; дітей, які виховуються в сім’ях внутрішньопереміщених осіб та фактично проживають на території Гребінківського району; дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій);

з 90% оплатою путівок з районного бюджету (для дітей-інвалідів);

з 80% оплатою путівок з районного бюджету (для талановитих та обдарованих дітей (переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання, лідерів дитячих громадських організацій, дитячих творчих колективів та спортивних команд);

з 70% оплатою путівок з районного бюджету (для дітей, що перебувають на диспансерному обліку; дітей працівників бюджетної сфери; дітей працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села).
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матеріальна допомога ліквідаторам аварії

Також у 2016 році в Полтавській області планується запровадити механізм часткової оплати вартості путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області для оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, за рахунок коштів місцевих бюджетів в розмірі прожиткового мінімуму для дитини від 6 до 18 років.

Шановні батьки! Якщо ви ще не визначились, де і як оздоровити дитину в літній період, звертайтесь до відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації для довідок щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей району (05359)91661; вул. Євгена Гребінки, 9, м. Гребінка).
 

Схожі матеріали:
👁 1117
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: оздоровлення, діти, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ