Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.03.2020

До уваги споживачів теплової енергії по вул. Локомотивна м.Гребінка


Сума проведеного перерахунку буде відображено у повідомленні на оплату послуг з централізованого опалення за березень місяць 2020 року


Постановою Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 року №1082 «Деякі питання нарахування (визначення)  плати за теплову енергію та послуги  з централізованого опалення для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу,  внесені зміни до «Правил надання послуг з централізованого опалення».


До уваги споживачів теплової енергії по вул. Локомотивна м.Гребінка

У зв’язку зі зменшенням ціни природного газу в лютому 2020 року ВП «Локомотивне депо Гребінка» проведе  перерахунок нарахувань за послугу з централізованого опалення населення по вул. Локомотивна. Зменшено нарахування на послугу з централізованого опалення  за лютий місяць  2020 року на 8,43%.

Сума проведеного перерахунку буде відображено у повідомленні  на оплату послуг  з централізованого опалення за березень  місяць 2020 року.

Схожі матеріали:
👁 591
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Гребінка, теплова енергія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ