Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.02.2019

До Варшави на навчання!


Вступ до Варшавського Державного Університету перестав бути важким, особливо за допомогою Slavic Languages Center


Польська столиця Варшава - це те саме місто, яке повинен відвідати кожен. Місто сповнене чудес для сучасної людини, яку вже не здивуєш просто красою архітектури. Всі ділові, освітні та політичні нитки Польщі проходять саме через це місто.

Якщо раніше Варшава була просто красивим містом, то зараз - це те саме місце, куди престижно поїхати на навчання. Адже Варшавський Державний Університет - одне з найстаріших і елітних навчальних закладів не тільки на території Польщі, а й усієї Європи. ВНЗ налічує 37 факультетів з різними напрямами і спеціальностями. Ви можете вибрати факультети як і гуманітарні, так і соціальні або природничих наук.

Навчайся з найкращими

Варшавський університет - це не просто будівля. Це 3 кампуса і 123 будівлі по всьому місту. У ВНЗ є власні гуртожитки, які пропонують своїм студентам різні кімнати на 1-4 чоловік, з різними видами зручностей. Також студенти можуть користуватися різними лабораторіями, обставленими за останнім словом техніки, а ще бібліотекою з приголомшливим садом на самому даху будівлі.

Це наче маленьке містечко всередині самої Варшави. Кампуси розкинулись по всій столиці, при цьому виглядаючи, як пам'ятки архітектури, а не просто будівлі для навчання.

В стінах Варшавського університету навчався не один нобелівський лауреат. Навіть якщо ви не прагнете отримати нобеля, ви отримаєте величезний багаж знань від одних з найкращих спеціалістів. Професори ВНЗ знають свою справу і зможуть заохотити вас до навчання.
 


Університет пропонує своїм студентам курси з вивчення польської та ще 41-го іноземної мови. Ви просто приходите, слухаєте і вчіть. Де ще в польських ВУЗах можна таке знайти?

Навчатися в Варшавському університеті ви можете польською та англійською мовами. Університет пропонує 30 програм, які надають студентам навчання англійською як на бакалавра, так і на магістратурі. Університет не стоїть на місці, працюючи з різними країнами з усього світу, влаштовуючи різноманітні конференції та зустрічі, на яких студенти можуть брати участь. Такі зустрічі - відмінна можливість для гарного майбутнього працевлаштування. Вартість навчання в університеті починається від 2000 Євро/рік.
 

Вступ до ВНЗ - найлегша справа

Вступ до Варшавського Державного Університету перестав бути важким, особливо за допомогою Slavic Languages Center. Ця компанія на ринку вже з 2010 року, допомагаючи абітурієнтам з усієї України поїхати на навчання до Польщі.

Вам потрібно всього лише записатися на безкоштовну консультацію на сайті slavic-center.com.ua, а все інше компанія зробить для вас.

Slavic Languages Center надає такі послуги як:

  • допомога і відповіді на всі питання з приводу вступу;
  • присяжний переклад документів, які потрібні для вступу;
  • підготовка всіх потрібних документів;
  • допомога з місцем проживання в Польщі (гуртожиток або квартира);
  • допомога з візовими документами;
  • допомога з виїздом на територію Польщі

І це ще не все, що компанія може запропонувати своїм клієнтам. У Slavic Languages Center працюють професіонали, які якісно роблять свою роботу, не змушуючи вас докладати зусиль. Вам потрібні обрати університет, а важку роботу за вас зробить Slavic Languages Center!



Схожі матеріали:
👁 852
Категорія: Прес-реліз
Теги: ВНЗ, навчання, Польoа, Slavic Languages Center, Варшава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ