Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.04.2017

Добровільне об’єднання територіальних громад у порядку денному позачергової сесії міської ради


Депутати одноголосно прийняли рішення «Про добровільне об’єднання територіальних громад»


Про спільне засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради та постійних комісій міської ради 30 березня 2017 року відбулася чотирнадцята позачергова сесія Гребінківської міської ради сьомого скликання.

Засідання провів міський голова Віталій Колісніченко. На порядок денний сесії було винесено 5 питань.  

Напередодні сесії всі питання розглядалися на засіданнях постійних комісій з питань бюджету, фінансів, управління майном; з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористування; з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування та інформаційного забезпечення.

Першим на розгляд депутатів представлено питання щодо добровільного об’єднання територіальних громад міста Гребінка,  Слободо-Петрівської та Мар’янівської сільських рад в міську територіальну громаду з центром у місті Гребінка.

По даному питанню доповідала  секретар міської ради  Людмила Цапенко, яка проінформувала  депутатів та присутніх, що 20 березня 2017 року розпорядженням голови Полтавської обласної районної державної адміністрації №158 затверджено висновок щодо відповідності Конституції України та законам України проектів рішень Гребінківської міської, Мар'янівської та Слободо-Петрівської сільських рад Гребінківського району Полтавської області «Про добровільне об'єднання територіальних громад».

Депутати одноголосно прийняли рішення «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Також на пленарному засіданні депутатами   розглянули та прийняли рішення щодо земельних питань, розглянули заяву про наміри ПАТ «Лубнигаз» по проекту «Влаштування АГЗП по вулиці Чернишевського, 26 в м.

Гребінка Полтавської області», затвердили Положення та склад комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги, відповідно до Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста на 2017 рік. Бурхливе обговорення викликало питання про встановлення  дорожніх знаків на вулицях міста.  З пропозиціями щодо встановлення дорожніх знаків до депутатів звернувся начальник Гребінківського відділу поліції Віктор Кириченко. Після  тривалих дискусій рішення по даному питанню було прийнято.

Секретар міської ради Людмила Цапенко  закликала  депутатів не зволікати з подачею електронних  декларацій.

Міський голова звернувся до депутатів та всіх небайдужих приєднатися до наведення чистоти на території міста та прийняти участь в прибиранні парку «Юність» 06.04. 2017 року о 12 годині.

Схожі матеріали:
👁 1121
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: міська рада, Гребінка, депутати, Людмила Цапенко




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ