Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.07.2020

Допомога тим, кому найскрутніше


Вручено благодійні продуктові набори 10-ом одиноким підопічним відділення соціальної допомоги вдома


Час іде, а карантин, у зв’язку з коронавірусною хворобою,  триває і його продовжено  до 31 липня 2020 року.  Даний період  часу став  випробовуванням для всіх, а найбільше для вразливих верств населення.  

Гребінківський районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Полтавської області і в умовах карантину не залишають своїх підопічних без уваги та допомоги.


Допомога тим, кому найскрутніше
 

Завдяки багаторічній співпраці нашої установи з релігійною конфесією Євангельської християнської церкви «Жива Надія»  07.07.2020 року організовано та адресно вручено благодійні продуктові набори  10-ом одиноким підопічним відділення соціальної допомоги вдома, які на час епідеміологічної ситуації опинилися в складних життєвих обставинах.
 
Багато слів вдячності було висловлено на адресу служителів церкви та робітників територіального центру за отриманий корисний «гостинчик».

Все ж таки приємно робити людям добро! Згуртовано… Разом…
 

Допомога тим, кому найскрутніше


Допомога тим, кому найскрутніше

 

Схожі матеріали:
👁 962
Категорія: Актуально
Теги: терцентр, Допомога, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ