Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.05.2016

Друге розширене засідання районного штабу з організації та відпочинку дітей Гребінківщини в 2016 році


На першу зміну буде замовлено 12 путівок до ДЗОВ «Чайка» с. Градизьк, Глобинського району


Друге розширене засідання районного штабу з організації та відпочинку дітей Гребінківщини в 2016 році25 травня 2016 року першим заступником голови райдержадміністрації С. Запорожцем проведено друге розширене засідання Районного штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей району в 2016 році. Згідно з порядком денним розглянуто три питання:
1. Про порядок організації заходів з часткової оплати вартості путівки до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області для оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми.

2. Про закупівлю путівок до позаміських закладів оздоровлення та відпочинку за кошти районного бюджету.

3. Про дітей пільгових категорій, що будуть направлені до позаміських закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок бюджетних коштів.
Зюзь Д.В. – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, розповів присутнім про порядок організації заходів з часткової оплати вартості путівки до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області для оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми за рахунок місцевих бюджетів у розмірі прожиткового мінімуму.

Ознайомив з переліком дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області, які беруть участь у забезпеченні організації заходів з часткової оплати вартості путівки до ДЗОВ області для оздоровлення дітей, що виховуються в сім’ях з дітьми у 2016 році.

А також повідомив присутнім, що у зв’язку з численними заявами батьків, які хочуть оздоровити своїх дітей у ДЗОВ «Чайка» с. Градизьк Глобинського району Полтавської області, планується замовлення путівок саме до вище зазначеного табору та ознайомив присутніх із списком дітей, яких планують оздоровити в ДЗОВ «Чайка».



 

Макогон І.П. – завідувач сектору служби у справах дітей, наголосила про важливість збільшити охоплення оздоровленням дітей позбавлених батьківського піклування та дітей сиріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська районна державна адміністрація: щотижнева нарада

За результатами наради вирішено: продовжувати роботу щодо поширення інформації про порядок організації заходів з часткової оплати вартості путівки до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку області для оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, замовити на першу зміну 12 путівок до ДЗОВ «Чайка» с. Градизьк, Глобинського району, Полтавської області та забезпечити направлення дітей до зазначеного закладу згідно списку.
 


Схожі матеріали:
👁 1175
Категорія: Лубенська РДА
Теги: відпочинок, путівка, Градизьк




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ