Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.07.2019

Друк книг в друкарні


Друкарня "Деонис" в Києві дозволяє надрукувати будь-яку книгу


Навіть з появою інтернету і більшої доступності до отримання інформації, книги не залишилися без уваги. Діти і дорослі, учні і учителі, читачі і письменники готові із задоволенням отримувати знання саме з насиченої на аркуші паперу основи. Друкарня "Деонис" в Києві дозволяє надрукувати будь-яку книгу. Ціну такої послуги формує декілька моментів - https://deonis.com/print-book.html.

Формат і палітурка

В першу чергу приділяють увагу вибору формату. Все залежатиме від кількості сторінок, наявності або відсутності ілюстрацій, змісту. Найбільш популярний - А5. Але, завжди є можливість видати А4 або мініатюрну, кишенькову книжечку. Тип палітурки часто впливає на зручність експлуатації, та і ціну партії книг. Найбільш прийнятною вважається тверда палітурка, але також він виступає найбільш дорогим варіантом. Якщо книга матиме не більше 100 сторінок, то її можна компактно умістити й в м'яку палітурку.


Друк книг в друкарні
 

Також можна використати скоби для з'єднання всього декількох сторіночок або клейову основу. Сучасні можливості друкарні можуть дозволити собі створити обкладинку для книги зі звичайного лакованого паперу або справжньої шкіри.

Декоративна частина

Надати індивідуальності кожному друкованому виданню вийде за допомогою різноманітних декоративних елементів. В якості обробки можуть бути використані сучасні можливості послуг друкарень, а саме: лакування, тиснення золотом, створення суперобкладинки, вибірковий лак і так далі. Також можна приділити увагу і внутрішній обробці блоку : висікання, вкладка, вклейки, закладки та множина іншого.

Вибір накладу

Як тільки стає зрозуміло з типом обкладинки та з'єднання, кількістю сторінок і зовнішнім типом обкладинки варто перейти до питання кількості. Існують друкарні, які готові взятися за мінімальний наклад, — від 5 одиниць. Також на ринку послуг друкарень можна звернутися до більших підприємств, які готові надрукувати 300, 500 і навіть тисячі екземплярів. Варто зазначити, що чим більший буде наклад, тим загалом дешевше вийде виготовити серію книг, незалежно від типу обкладинки, палітурки та загальної кількості сторінок.

Індивідуальність і успіх

Окрему увагу варто приділити яскравості самої обкладинки. Часто приваблива обкладинка в комплексі з гучною, принадною назвою і популярністю автора грають ключову роль в процесі вибору і купівлі книги покупцем. Це особливо актуально, якщо книга несе в собі пізнавальну або розважальну мету. Якщо є така можливість, варто вкласти кошти в створення картин, графіків, ілюстрацій. Звичайно, такий момент у велику міру позначиться при формуванні вартості. Але, це дозволить читачам отримати об'ємне представлення.

Приміром, складна математична тема буде краще засвоєна, якщо є приклади. Чи дитяча казка більше сподобається читачам, якщо додати уяві "їжі" і створити додаткові картинки.

Схожі матеріали:
👁 712
Категорія: Прес-реліз
Теги: друк книг, друкарня, друкарня в Києві




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ