Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.05.2019

Друк рекламних наклейок з логотипом


Наклейка з логотипом - це маловитратний спосіб запустити рекламу з найбільшим ефектом


Наклейка - поліграфічна продукція, надрукована на папері (чи плівці) з самоклеючою основою, завдяки чому легко кріпиться до будь-яких поверхонь. Рекламні наклейки з логотипом незамінні для брендингу, привертання уваги покупця до акційних товарів. Зручність і простота використання, зумовили популярність цих наклейок в різних сферах бізнесу.

Вони знайшли застосування в якості самоклеючих етикеток, засобів маркування, інформаційних покажчиків для торгових залів, і звичайно, як реклама в транспорті, в приміщеннях і на вулиці.


Друк рекламних наклейок з логотипом
 

Друк наклейок на замовлення в Компанії «СТІКЕР»

На сайті компанії «Sticker» https://sticker.com.ua/produktsiya/nakleiki/naklejki-s-logotipom здійснюється якісний друк наклейок, у тому числі і друк наклейок з логотипом, який Ви можете замовити, в режимі онлайн істотно заощадить ваш час, або зв'язавшись з менеджерами компанії.

Наклейки, що персоналізуються, з логотипом Вашої компанії можна дуже зручно використати в повсякденній діяльності. У сучасному маркетингу наклейки широко використовуються для маркіровки товарів, їх можна легко використати, а їх оформлення може містити наступну інформацію: рекламні зображення і текст, контактні дані і актуальний логотип Вашої компанії, Ваші контактні дані і багато іншої рекламної інформації.

Традиційними формами наклейок з логотипами є коло, квадрат, і прямокутник. Звичайно, деякі клієнти хочуть бачити наклейки оригінальніших форм, і у Компанії «СТІКЕР» є що запропонувати цим людям.

Уся продукція відповідає високим світовим стандартам в області поліграфії.

Плюси маркетингового використання

Наклейка - вид друкарської продукції, яка має ряд безперечних переваг.

Для того, щоб покупець отримав повну інформацію про продукт і його виготівника, досить прочитати коротку інформацію на наклейці. Таким чином, за досить короткий термін можна зробити вибір на користь того або іншого товару за технічними характеристиками.

Наклейка з логотипом - це маловитратний спосіб запустити рекламу з найбільшим ефектом.

Перше, на них зображається логотип заводу, комбінату, виробника продукції. Часто популярний бренд споживач вибирає завдяки хорошому зображенню знаків компанії.

Друге, на наклейка можна надрукувати про акції і знижки, що теж притягне частину населення.

Третє, наклейки можна присвячувати святам і робити дизайн яскравіше і привабливіше. Наприклад, святкова наклейка на пляшку або іменна на коробці або тарі з подарунком.
 

Схожі матеріали:
👁 863
Категорія: Прес-реліз
Теги: друк, логотип, наклейка, виготовлення, наклейка з логотипом




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ