Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.05.2020

Элитный алкоголь в тетрапаке: Водка, коньяк, виски, бренди, ликер, ром, текила


Алкоголь в пакетах. Чи варто купувати?


Варто сказати, що елітний алкоголь в тетрапаку має особливий попит не лише у роздрібних покупців, але і у оптовиків. Алкоголь в коробці добре розходиться в кафе, барі, іншому питущому закладі. Хтось купує коньяк або віскі в паках на подарунок співробітникам або близьким.
 

якісний елітний алкоголь
 

Втім, якщо перед Вами стоїть завдання організувати весілля, банкет або добре відмітити день народження, то вишуканий елітний алкоголь в тетрапаках підійде якнайкраще і для цих цілей. Гості оцінять напій, а Ви оціните реальну економію на алкоголі.

Алкоголь в пакетах. Чи варто купувати?

  • Це економно. Алкоголь в ТетраЛенд дешевше за аналогічну продукцію в місцевому супермаркеті.

  • Це надійно. Ви купуєте оригінальні спиртні елітні напої відомих світових брендів.

  • Це зручно. Каталог пропонує величезний вибір алкоголю. Вибирайте свій улюблений напій, або відкрийте для себе новий смак.

  • Це швидко. Впродовж всього пари днів алкоголь доставлять у будь-який куточок країни. Будь то Одеса або Вінниця, Маріуполь чи Полтава, Черкаси.
"ТетраЛенд" - інтернет-магазин елітного алкоголю в тетрапаках, допоможе придбати улюблені міцні напої в найкоротші терміни і з гарантією якості.

Вигідна ціна на елітний алкоголь в тетрапаках

Багато покупців побоюються купувати алкоголь в тетрапаку, тому що їх бентежить низька ціна. Насправді все повинно бути навпаки - поставте питання, чому в магазині алкоголь майже в два рази дорожче?! А все тому, що він продається в склі, а сама тара нерідко обходиться дорожче, ніж сам вміст. Так за що треба платити гроші, за продукт чи за упаковку, яка після розпивання піде у відро для сміття? Те ж саме торкається і дорогих спиртних напоїв. Чим дорожче утримуване і елітніший бренд, тим престижніше створюють пляшку.

Тобто, купуючи в алкоголь в склі, споживач переплачує близько половини суми за її зовнішній вигляд.

Купити алкоголь в тетрапаку - це означає зробити розумну економію і не помилитися з товаром. Погодьтеся, пропозиція більш ніж принадно.

Схожі матеріали:
👁 2921
Категорія: Прес-реліз
Теги: тетрапак, горілка, лікер, алкоголь в тетрапаку, коньяк, елітний алкоголь




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ