Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.12.2018

Економіка В 2019 році "Укрзалізниця" запустить в роботу 30 локомотивів General Electric


"Укрзалізниця" в наступному році запустить на південному і східному напрямках 30 локомотивів General Electric


 В 2019 році "Укрзалізниця" запустить в роботу 30 локомотивів General Electric"У 2019 році ми випускаємо на лінії три десятка нових локомотивів виробництва General Electric. Вони будуть працювати на залізничних маршрутах сходу і півдня країни. Попереду - подальша модернізація залізниці та будівництво сучасних автомобільних коридорів" - повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман в Facebook.

"Укрзалізниця" отримала 8 локомотивів виробництва General Electric, перший вже пішов в рейс. Отримані локомотиви будуть працювати на стратегічному вантажному напрямку Комиш-Зоря - Волноваха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині випускатимуть інноваційні вагони

Договір на довгострокову співпрацю з компанією General Electric підписали 23 лютого 2018 роки для оновлення та модернізації парку тепловозів "Укрзалізниці". Вартість одного тепловоза склала 3,9 млн дол. без ПДВ. У порівнянні зі старими тепловозами викиди шкідливих речовин знижені на 40%. Вони можуть розвивати свою швидкість до 120 км/год.

Схожі матеріали:
👁 725
Категорія: Актуально
Теги: локомотив, Укрзалізниця, General Electric




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ