Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.02.2020

Економимо на оренді квартири


Важливі чинники для гостей — це чистота і затишок.


Місто Полтава — це колиска української історії, де билися хоробрі козаки, де народжувалася народна творчість. Тут створювали свої знамениті твори українські письменники, такі як Григорій Сковорода, Іван Котляревський, Микола Гоголь і інші. Щодня тисячі людей відвідують Полтаву у різних справах. Багато хто вимушений тимчасово тут залишитися для вирішення тих або інших питань не на один день. Пристойні люди не ночуватимуть на вокзалах, хоча деякі та вважають за краще проводити ніч навіть в салоні свого авто.

Головна причина такого вибору — дорожнеча проживання в готелі.

Потихеньку люди починають розуміти, що щодобова оренда квартир в Полтаві є хорошою альтернативою перебуванню в готельних номерах.

Економимо на оренді квартири


І тому є ряд переваг:
 
1. Вартість проживання в орендованих квартирах на порядок дешевше, особливо коли йдеться про групу людей.

2. Сервіс, як правило, не поступається готельному номеру. Ті, хто здає вам квартиру, намагаються забезпечити наявність усіх необхідних умов.

3. Правильний вибір району квартири надалі допоможе заощадити багато часу на транспортних витратах.

4. Зараз існує велика кількість пропозицій в центрі Полтави, що видно на сайті NEAGENT в розділі Оренда квартир довгостроково.

5. У квартирах часто затишно і по-домашньому, ніж в стандартних номерах, де все за шаблоном.

6. Ціна двох і більше кімнатної квартири не набагато більше відрізняється, що особливо вигідно, якщо заселяться великою кількістю людей.

При укладенні усного або письмового (для звітності тих, що відряджаються) договору варто пам'ятати, що треба пред'явити документ, що свідчить про особу: паспорт або водійське посвідчення.


Економимо на оренді квартири
 

Важливі чинники для гостей — це чистота і затишок. Компанія NEAGENT постійно стежить, щоб кожна людина залишалася максимально задоволеною і радила послуги своїм друзям.

Полтава - одне з міст України, яке гармонійно поєднує в собі сучасні погляди і старовинні традиції. Відвідайте цей край чарівливої природи і в той же час оригінальної архітектури. Пройдіться по землі, яка побачила, як билися хоробрі козаки, шведські воїни і російські солдати, земля, по якій ходили великі письменники, полководці і царі.

Схожі матеріали:
👁 595
Категорія: Прес-реліз
Теги: полтава, квартира, аренда квартир в Полтаві, квартии в Полтаві, оренда




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ