Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.04.2014

Екс-губернатор Олександр Удовіченко очолив новостворену депутатську групу «Полтавщина»


До новоствореної депутатської групи «Полтавщина» вже увійшло близько 30 депутатів


Екс-губернатор Олександр Удовіченко очолив новостворену депутатську групу «Полтавщина»

«Щоб впливати на розгляд і прийняття важливих для громади рішень, офіційно брати участь у роботі президії обласної ради та профільних комісій» – так пояснює створення депутатської групи «Полтавщина» колишній голова обласної державної адміністрації, а нині – депутат обласної ради і керівник новоствореної групи Олександр Удовіченко. Про це Олександр Васильович розповів журналістам на брифінгу.

 До новоствореної депутатської групи «Полтавщина» вже увійшло близько 30 депутатів. Приєднатися до їх числа, говорить голова об'єднання Олександр Удовіченко, можуть й інші бажаючі. Щоправда, стати найчисельнішими, продовжує Олександр Васильович, не прагнуть. Справа не у кількості, а у якості роботи: члени групи хочуть впливати на прийняття важливих для громади рішень, безперешкодно брати участь у роботі президії обласної ради та засіданнях профільних комісій.

 Олександр Удовіченко, голова депутатської групи «Полтавщина»: "Депутати об'єднуються або за партійними ознаками, також зберігається система 50/50, або – за інтересами. Депутатська група є однією із таких форм".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада високо відзначила народний хор «Калина»

Нині головне, переконаний Олександр Удовіченко, – зберегти цілісність держави, тож кожен крок центральних і місцевих органів влади повинен бути виваженим. Розповів Олександр Васильович і про те, кого із кандидатів він та члени новоствореної депутатської групи збираються підтримати на президентських виборах. Це, говорить, Сергій Тігіпко. Він, до речі, планує приїхати найближчим часом до Полтави.

 Олександр Удовіченко, голова депутатської групи «Полтавщина»:"Я як колишній голова обласної державної адміністрації, як керівник Партії Регіонів, певен: ми несемо моральну відповідальність за ситуацію, що склалася, і за те, як вчинив колишній керівник держави".

 Через агресивну позицію Російської Федерації по відношенню до України, говорить, вже постраждали промислові підприємства області, левова частка яких працюють у Кременчуці. Деякі вже припинили експортувати свою продукцію до Росії. Це питання, як і зміцнення вітчизняної армії, переконаний, потрібно вирішувати на державному рівні.

 Олександр Удовіченко, голова депутатської групи «Полтавщина»: "Якщо стоїть питання про те, що потрібно частину грошей з обласного бюджету спрямувати на Збройні сили, це цивілізовано і депутати підтримають, а коли говорять: допомагайте на місцях військкоматам паливом і так далі, то це зона відповідальності нинішньої влади".

 Щоправда, говорить, згідно з бюджетним кодексом грошей на армію напряму дати не можна. Допомогти Збройним силам України можна через Міністерство з надзвичайних ситуацій, але не коштами, а необхідними речами чи устаткуванням. Щоб впливати на розгляд і прийняття важливих для області рішень, і створили депутатську групу «Полтавщина».

Марина Молька, Студія «Місто»


Схожі матеріали:
👁 1213
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, Олександр Удовіченко




Всього коментарів: 1

0
1 Іван   (01.05.2014)
Отже почали гандони з нор вилазить по прикзу пахана з ростова... Ось скоро і у нас відійде від майдану всякі... заставлять знов збирати кодло, а то буде таке як з Кернесом... А вони смерті бояться більше ніж ми бо їм в відміну від нас є що втрачати, а нам кроме кредитів та долгів нема чого...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ