Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.11.2015

Екскурсія до Переяслава-Хмельницького учнів Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


27 жовтня 2015 р. учні Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відвідали чудові музеї в м. Переяслав-Хмельницький


Екскурсія до Переяслава-Хмельницького учнів Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №127 жовтня 2015 р. учні Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відвідали чудові музеї в м. Переяслав-Хмельницький. Першою зупинкою став музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини.

Учні захоплено слухали Безвиненко Л.А., яка розповідала про життя та побут населення України. Помандрувавши музеєм площею в 30 га., учні занурилися в епоху Великої Вітчизняної Війни.

Музей-діорама „Битва за Дніпро в районі Переяслава і створення Букринського плацдарму восени 1943 р.” залишила просто неперевершені відчуття серед учнів. Діти на одну мить уявили себе на місці тих героїв, які зображені на діорамі, а їхні серця переповнилися гордістю та патріотизмом за свою Батьківщину. Останньою зупинкою нашої екскурсії став музей «Заповіту» Тараса Григоровича Шевченка, присвячений життю і творчості Кобзаря. Музей заснований у 2008 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учні привітали колектив станції Гребінка із професійним святом

Керівники групи Хворостян О.О. та Кочерга Ю.В. щиро вдячні Нерушу В.М., Колісніченку В.І. та соціалістам, за сприяння яких і відбулася екскурсія до Переяслава-Хмельницького.
 








 
Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Схожі матеріали:
👁 1060
Категорія: Шкільний екран
Теги: №1, Переяслав-Хмельницький, музей, ЗОШ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ