Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.02.2019

Event- маркетинг: ефективний інструмент просування бренду


Послуги для організації і проведення ділових заходів від компанії Rockets


Сучасні реалії ринку створюють таке становище, в якому конкуруючі компанії вимушені змагатися за покупця. Сьогодні в усіх сферах пропонується широкий асортимент продукції, численні бренди заполонили ринок. Перш ніж зробити важливу купівлю, люди дивляться не лише на характеристики товару, але і на бренд, якому він належить. Тому створення маркетингової стратегії по просуванню товарів і послуг повинно займати в діяльності фірми перші місця.

У зв'язку з цим, виникає необхідність в застосуванні ефективних інструментів просування бренду. Сучасна ситуація ґрунтується показником інформаційної перенасиченості. Саме тому від рекламодавці та фахівців вимагається вже не просто "пошук моментів", коли споживачі готові сприймати інформацію, але самотужки створювати такі умови коли і де це необхідно компанії. Одним з таких інструментів спрямованих на вирішенні поставлених завдань є фаховий захід (special event)
 

Event- маркетинг: ефективний інструменті просування бренду


Це спосіб покликаний формувати і зміцнювати позитивне відношення до компанії, та пропонованих нею виробіів, шляхом організації спеціальних заходів. Таку концепцію спеціальних заходів для просування свого бренду обирають не лише великі міжнародні корпорації, але й малі компанії. Пов'язано це з тим, що підприємці зацікавлені у вибудовуванні відношень із споживачем, тим самим підвищуючи рівень довіри до бренду.

Такі фахові заходи входять в такий розділ як event management

Організаційна робота з громадськістю допускає проведення окремих спеціальних подій: конференції, презентацій виставок, фестивалів, підготовка і проведення яких мають бути сумлінно спланованими.

Саме організацією таких та інших ділових заходів займаються фахівці компанії Rockets. Фахівці звільнять Вас від турбот, пов'язаних з організацією і проведенням заходу і візьмуть їх на себе, підібравши оптимальне рішення під конкретний випадок. У результаті Ви отримаєте професійно підготовлений захід, "під ключ".

У чому користь ділових заходів

  • допомога в ухваленні рішення
  • послухати досвід професіоналів
  • поспілкуватися із зацікавленою публікою
  • завести корисні контакти
Важливість успіху будь-якої конференції або форуму в грамотній підготовці та реалізації проекту. Компанія "Rockets" допоможе здійснити Вам якісну організацію конференції, ділової зустрічі, зборів будь-якої галузі бізнесу. А ефективна підготовка дасть можливість отримати безліч лояльних партнерів, вигідних спонсорів і надійних постачальників продукції.

Схожі матеріали:
👁 933
Категорія: Прес-реліз
Теги: конференц- сервіс, Event- маркетинг, корпоративні заходи, Rockets, форум, просування бренду




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ