Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.06.2019

Флешки дерев'яні під нанесення логотипу


Флешки з дерева — це не лише пристрої "для краси", це накопичувачі, які довго працюватимуть


Зараз ринок USB- флешок виходить на новий етап розвитку: перевірений і улюблений користувачами стандарт USB 2.0 поступається місцем своєму наступникові — швидшому і сучаснішому стандарту USB 3.0. Оскільки рішення USB 3.0 доки дорожче USB 2.0-флешок, багато користувачів віддають перевагу облаштуванням старого стандарту. Внаслідок цього компанії, для яких USB 2.0 вже повністю вичерпав себе, ставлять питання, як зацікавити користувачів у своїй продукції.

Одні виробники починають покращувати характеристики флешок, що на цьому етапі розвитку USB 3.0 виглядає дуже безглуздо, інші притягають користувачів яскравим дизайном рішень і цікавими знахідками. GOODRAM - одна з небагатьох компаній, що не лише має великий досвід роботи в індустрії виробництва пам'яті та портативних накопичувачів, але і пропонує дійсно цікаві рішення, наприклад - дерев'яні флешки goodram.kiev.ua/cats/derevyannye-fleshki/

Флешки дерев'яні під логотип


Зараз ми розглянемо модель, - GOODRAM Eco. Свою назву USB- накопичувач GOODRAM, дістало недарма. Корпус флешки виготовлений з двох шарів деревини мербау. Мербау — це комерційне позначення деревини дерев Intsia, що ростуть в тропічних лісах і давно зарекомендували себе як прекрасний матеріал для створення будь-яких покриттів. Така деревина дуже стійка до зовнішніх ушкоджень, не піддається грибковим ураженням і псуванню шкідниками.

Також цей матеріал є не лише прикрасою пристрою, що підтримує статус або певний імідж свого користувача. Дерево має міцну структуру, яке оберігає чіп флешки від зовнішніх згубних для його довгої роботи. Легкість матеріалу значно зменшує шанс зламання при падінні накопичувача.  Флешки з дерева — це не лише пристрої "для краси", це накопичувачі, які при використанні, згідно з усіма правилами, довго працюватимуть, а так само зберігатимуть необхідну інформацію.

Флешки дерев'яні під логотип

Флешки дерев'яні під логотип можуть дозволити собі як вже досить успішні підприємства, так і компанії з початковим бюджетом, виділеним під рекламу. На накопичувачах може розташовуватися портфоліо, фотографії виробів, картин і так далі. Пристрої з корпусом з дерева будуть оцінені потенційними клієнтами — це спрацює "на руку" тим, хто вибрав дані флешки в якості рекламного об'єкту.

Успішність рекламної кампанії, в якій в якості об'єктів для залучення потенційних клієнтів або партнерів використовуються накопичувачі пам'яті, обумовлюється не лише популярністю цих пристроїв, але і правильним вибором матеріалу, з якого виготовлений їх корпус. У сучасному світі дерево використовується як символ високого статусу, доброго смаку і навіть багатства, адже натуральні матеріали ніколи не виходять з моди, залишаючись на ринку одними з самих затребуваних.

Схожі матеріали:
👁 670
Категорія: Прес-реліз
Теги: Флешк дерев'яна, пам'ять, usb 3.0, накопичувач




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ