Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.05.2019

Формат використання металопрокату


Один з видів чорного металопрокату - це арматура


На сьогодні металопрокат став дуже затребуваним у використанні на багатьох виробництвах, і тому металургійні заводи і компанії середньої ланки займаються виготовленням і продажем цієї продукції. Організоване у такий спосіб виробництво дозволяє понизити витрати користувачам металопрокату, оскільки більше немає необхідності виготовляти його самостійно.

Одні з найбільш популярних видів продукції - це балки, листи, арматура, труби, смуги і так далі. Цей і інший металопрокат на сайті http://tepsteel.com/ представлений в широкому асортименті ТОВ НПП "ТехЭнергоПром",  одним з видатних гравців на ринку металу в Україні і за її межами.


Формат використання металопрокату


По видах матеріалу металопрокат ділиться на ''кольоровий" і чорний. Коли говорять про чорний, слід розуміти, що ці вироби, швидше за все, зроблені з чавуну, сталі. У другому випадку використовуються кольорові метали.

Чавунний і сталевий металопрокат задіяний у будівництві і у сфері машинобудування, оскільки він дуже міцний і є частиною багатьох комплектуючих.

Велике значення має також кольоровий металопрокат, частенько він використовується у сфері енергетики, але приміром, військова промисловість теж не обходить його стороною. Якщо порівнювати цінову категорію, то кольорове плющення порядком дорожче за чорний металопрокат. Це пов'язано з тим, що для виробництва можуть використати дорогі метали - мідь, срібло. Хоча багато виробників для зниження вартості замість чистих металів використовують їх сплави.

Один з видів чорного металопрокату - це арматура. Вона відрізняється міцністю і її часто можна зустріти у виробництві металло і залізобетонних конструкцій. По своїй основі вона ділиться на гладку і рифлену.

Профільні труби, через свою форму, також можуть використовуватися як будівельна арматура. Завдяки своїй плоскій поверхні, така труба в роботі часто замінює металевий брус. Цей вид металопрокату легкий в монтажі, стійкий до навантажень, він не деформується, а його форма полегшує вантаження.

Застосування профільної труби набагато дешевше, ніж металевого бруса, і при транспортуванні такі труби буде порядком дешевше і зручніше перевозити.

Схожі матеріали:
👁 712
Категорія: Прес-реліз
Теги: металопрокат, арматура




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ