Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.08.2017

Форум ділових та професійних жінок


В рамках Форуму планується проведення виставки - продажу товарів та послуг підприємств, які очолюють жінки


Форум ділових та професійних жінокШановні гребінчани!

Запрошуємо вас взяти участь в міжрегіональному «Форумі ділових та професійних жінок», який відбудеться 13-14 вересня 2017 року в м. Полтава.

В рамках Форуму планується  проведення виставки - продажу товарів та послуг підприємств, які очолюють жінки, в тому числі жінки з числа ВПО,  «Добродійка 2017».

Учасникам  виставки будуть відшкодовані витрати на проїзд та проживання,  вони матимуть можливість представити свою продукцію в каталозі виставки, який буде розповсюджено в посольствах багатьох країн, акредитованих в Україні, а також в центральних та регіональних органах влади та в міжнародних бізнесових організаціях.

До участі в виставці запрошені представники ряду міжнародних організацій та програм.  

Реєстрація учасників за посиланням до 25 серпня.

Довідки за тел. (050) 274-52-83 Анастасія Шляхтіна; (0532) 50-03-15; [email protected]
 (050) 526-74-75 Кобзар Олеся, [email protected].

 Захід організовує коаліція громадських організацій («Об’єднання жінок переселенок Полтавщини, полтавська  спілка  жінок «Чураївна», «Обласний медіа клуб» та інші) в рамках проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам внутрішньо переміщеним особам», який здійснюється  громадською організацією «Інститут гендерних трансформацій» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні та під патронатом Радника Мінсоцполітики з питань внутрішньо переміщених осіб по Полтавській та Кіровоградській областях.



Схожі матеріали:
👁 1806
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: виставка - продаж, Добродійка 2017, полтава, форум




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ