Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.05.2013

Фракція політичної партії «УДАР Віталія Кличка» з'явилася в Полтавській обласній раді


«УДАРівська» фракція в обласній раді починає діяти


Фракція політичної партії «УДАР Віталія Кличка» з'явилася в Полтавській обласній раді

Відбулася шістнадцята сесія Полтавської обласної ради, на якій голова ОР Іван Момот оприлюднив заяви депутатів Івана Коваля - про вихід із фракції Соціалістичної партії України в обласній раді та Лева Жиденка - про вихід із фракції «Фронт Змін» в обласній раді, а також Петра Ворони щодо створення в обласній раді фракції політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Головою фракції обрали Петра Ворону, його заступником Лева Жиденка, секретарем - Івана Коваля.

 - Ми об’єднали зусилля на принципах спільної ідеології, бажанні здійснити антикорупційний захист наших громадян, тепер у нас відкриваються додаткові перспективи для розвитку політичної боротьби, - прокоментував подію голова Полтавської обласної організації «УДАРу» Петро Ворона.

 Сесія підтримала проекти рішень стосовно продовження дії на 2013 рік обласної Програми увічнення пам'яті видатних земляків. При розгляді цього питання лідер «УДАРівців» Петро Ворона запропонував своє бачення увічнення пам’яті Тараса Шевченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтаві дворічний малюк випав з вікна

 Сесія внесла зміни до Переліку природоохоронних заходів для фінансування з фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області в 2013 році, затвердженого рішенням п’ятнадцятої сесії обласної ради шостого скликання від 28 лютого 2013 року. Одночасно звучала і пропозиція щодо будівництва об’єкту у Кременчуцькому районі, котрий зведе нанівець екологічну рівновагу у Кременчуцькому районі. З критикою питання будівництва чергового кар’єру виступив депутат-кременчужанин, «ударівець» Іван Панасенко.

 У ході пленарного засідання було прийнято звернення до жителів Полтавської області щодо боротьби з проявами фашизму. Депутат ОР, голова Полтавської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Петро Ворона піддав гострій критиці означені намагання провладної частини депутатського корпусу маніпулювати думкою громади Полтавщини. Зокрема, він наголосив на змісті прийнятого сесією звернення.

 - Це елементарне блюзнірство з почуттів патріотів України, -вважає Петро Ворона, - адже недалекий той час, коли тавро фашиста можна буде отримати і за те, що ти носиш вишиванку та співаєш патріотичних пісень. Влада навмисне відволікає увагу громадян від справжніх проблем. А це узурпація влади, зубожіння села, боротьба із незалежною журналістикою, стан обласних та районних доріг, що вже можна називати справжніми кілерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавщина може стати частиною іншого регіону

 Лідер «УДАВРівців» області занепокоєний також станом фінансування сільських шкіл. Адже на ремонт приміщень за 6 місяців року не виділено жодної копійки. Натомість Петро Ворона запропонував за окремою програмою виділяти кошти на підтримку сільської школи.

 «УДАРівська» фракція висловила також думку щодо відновлення спільних засідань комісій із розгляду порядку денного. « Час вже припинити практику голосування Регіонів за себе і за того парня, - підкреслив Петро Ворона, - персональне голосування і тільки!»

 А ще депутати-ударівці порадили депутатам-комуністам знайти сміливість та чесність і взяти на себе відповідальність за дії влади, що призводять до занепаду рівня життя, спаду виробництва, знищенню вітчизняного виробника. Адже саме ленінці вже давно пристосувалися, оголошуючи себе опозиціонерами, постійно підтримувати рішення провладної Партії Регіонів.

 Отож «УДАРівська» фракція в обласній раді починає діяти. І діяти рішуче!

Удар


Схожі матеріали:
👁 1188
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, кличко, депутат, удар, партія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ