Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.09.2019

Fromin - Льодовикова тала питна вода найвищої якості


Концентрація солей у воді Fromin неймовірно низька


Природна вода "Льодовикова" містить необхідні для збалансованого розвитку і функціонування організму речовини та мінерали, сприяє нормальній роботі травної системи та покращує обмін речовин, виводить з організму шлаки і токсини. У ній є присутніми практично усі необхідні людині життєво важливі мінеральні речовини, а збалансований зміст мікроелементів дає заряд бадьорості на цілий день.

Питна льодникова вода Fromin - це вода найвищої якості, яку добувають в Чехії з 15000 літнього льодовика з оптимальною мінералізацією.

Зберігаючи первозданну свіжість і цінні властивості льодовикових талих вод, питна вода Fromin має підвищений вміст розчиненого кисню.
 
Питна льодникова вода Fromin
 

Питна вода, насичена киснем з концентрацією 10-15 мг/л, підвищує імунітет, знижує втому, сприяє поліпшенню роботи головного мозку, підвищує стійкість до стресових ситуацій. Внаслідок цього покращується працездатність людини, що дозволяє їй бути успішнішою.

У спортсменів така вода підвищує витривалість, силу і реакцію, допомагає підтримувати хорошу спортивну форму.

Вода з киснем зберігає і зміцнює здоров'я усім людям і призначена для вживання впродовж усього життя людини, починаючи з самого раннього дитячого віку!

Концентрація солей у воді Fromin неймовірно низька, це означає, що вживаючи цю воду, ви отримуєте найздоровішу і найчистішу воду, яку тільки можете відшукати. Вода Fromin має унікальні якості. Ця вода отримала санітарний сертифікат на виготовлення у відповідності до норм ЄС та Чеської Республіки, талої води придатної для людського споживання.

Льодовикова тала вода Fromin, що зберегла і увібрала в себе силу природи, є джерелом природної енергії, вона дає організму людини важливу підтримку у боротьбі з недугами, допомагає наситити увесь організм здоров'ям, силою та енергією. Вживання чистої талої води стимулює очищаючі реакції в кожній клітині організму і знижує його зашлакованість.

Структурована вода Fromin виводить з організму токсини, уповільнює процес старіння. Якщо її постійно пити, нормалізується обмін речовин, поліпшується кровообіг, стихає серцевий біль, поліпшується зір.

При виробництві води Fromin нема потреби застосовувати методи очищення води, вона чиста сама по собі. Льодовикова вода Fromin придатна для щоденного вживання людьми без вікових обмежень. Вода придатна для вживання в дієтах з пониженим вмістом натрію. Вода Fromin - це просто льодовик в пляшці!

Схожі матеріали:
👁 1096
Категорія: Прес-реліз
Теги: Питна льодникова вода, льодникова вода, Fromin, питна вода




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ