Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.05.2019

Гаманець, який вирішує все


Така річ, як гаманець, має бути не лише красива, але і зручна


Іноді в жіночому образі бракує однієї риски, щоб зробити його повним і неповторним. Для того, щоб її відшукати, можна піти на багато що, "прошерстить" усі модні журнали й видання. Але навіщо далеко ходити, коли є така річ, як гаманець? Це — необхідний для будь-якої дівчини аксесуар, який, бувши грамотно підібраний, здатний надати її амплуа потрібну долю елегантності й витонченості.

Така річ, як гаманець, має бути не лише красива, але і зручна. Вибираючи, щоб купить женский кошелек, треба, в першу чергу, вивчити їх "начинку". Як правило, усередині містяться основні й допоміжні відділення: для грошових купюр, кредитних і інших карток, чеків. Окремі прозорі відділення — для посвідчень і фото, кишеньки на блискавці й застібці — для монет і, приміром, ключів. У зручному гаманці все під рукою, і це усе витягається звідти на автоматичному рівні.
 

Женский кошелек
 

Не важливо, будь то простий гаманець на змійці, гаманець-конверт або навіть клатч — це має бути річ, яка відповідає уявленням жінки про стиль.

Ну, а говорячи про естетику і стиль, треба згадати не лише зовнішнє оформлення, але і якість моделей. З натяжкою можна назвати стильним гаманець, який зшитий з дешевої "церати", оскільки по-справжньому красиві моделі повинні виконуватися зі шкіри. Вона добре виглядає у будь-якому виконанні й подовжує гаманцю життя на довгі роки.

Вибираючи модель, можна зупинитися на будь-якому кольорі, будь-якому крої, будь-якій обробці. Однаково елегантно виглядають і лаковані, і матові гаманці, гладкі й оброблені "під крокодила", з великими пряжками (у кращих традиціях європейських вершків суспільства століття, що пішло) і звичайні, лаконічні моделі. Мода не завжди терпима, але завжди — різноманітна. Вибирайте із задоволенням, купуйте краще.

Про що говорять наші гаманці?

Психологи бачать в цьому свою точку зору. Вони говорять, що людина, яка цінує свою працю, а значить і свої гроші, не носитиме їх в дешевому, пошарпаному гаманці. Вид гаманця відразу ж заявляє про відношення цієї людини до життя і до навколишнього світу.
 

Схожі матеріали:
👁 675
Категорія: Прес-реліз
Теги: кошелёк, купить кошелёк, Гаманець




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ