Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.04.2019

Гарна покрівля - гарний будинок


Основний плюс черепиці полягає у багатошаровості


Сучасна людина прекрасно знає, що гарна хата не лише кутами і пирогами, але і покрівлею. Дах має бути обов'язково хорошим і служити прикрасою для усієї будови. Дахи бувають різні, але покрівля, виконана з черепиці, відрізняється довгим терміном служби і прекрасним видом.

На сьогодні можна гордитися тим, що елітна композитна черепиця на стала справжньою проривів для покрівельних галузей цілого ряду держав. Цей матеріал є новим втіленням. Його встигли спробувати у справі поціновувачі надійності і престижу.

Зовнішня сторона елітної черепиці покрита найдрібнішими частками натурального каменю. Це виключає металевий блиск і формує ефект покрівлі з натуральної кераміки. А для того, щоб кам'яна крихта не сипалася, матеріал обробляють спеціальною невидимою глазур'ю.


Елітна композитна черепиця QueenTile (Україна)
 

Взагалі, основний плюс черепиці полягає у багатошаровості. У її основі високоякісний сталевий пласт, захищений і з однієї, і з іншого боку алюцинковим сплавом, що є синтезом алюмінію, цинку і кремнію. Ці елементи мають чудові антикорозійні якості.

Зовнішній шар - гранулять з каменю різних відтінків, окрім зовнішнього ефекту, він надає даху шикарність і благородство, а так само надійно оберігає мешканців будинку від вуличного шуму.

Крім того, композитна черепиця не розбивається, не дає тріщин, сколів і не дряпається. А це важливо при транспортуванні. Листи виготовлені у формі, здатні витримувати максимальне навантаження і виключає протікання в місцях стику.

Черепиця стійко переносить будь-яку погоду: і жару, і мороз. Різкі температурні коливання для неї також не страшні, у відмінність, до речі, від кераміки. Композитна черепиця здатна витримати неодноразові заморожування і відтавання. Цей покрівельний матеріал стійкий до сонячного випромінювання, а тому збереже свій колір незмінним впродовж усього терміну використання.
 
Придбати композитну черепицю по найвигіднішій ціні в Україні можна звернувшись на сайт компанії - Азбука Покрівельних Матеріалів. Придбавши покрівельний матеріал для даху будинку у цієї компанії, ви отримаєте довговічний матеріал, суху стріху, та затишок, а головне за низькою ціною. Економія очевидна!


Схожі матеріали:
👁 611
Категорія: Прес-реліз
Теги: Покрівельні Матеріали, дах, продаж покрівельних матеріалів, купити покрівельні матеріали




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ