Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.02.2021

Гарне, якісне ліжко повинна бути дерев'яним


Деревина використовується як основа для виробництва найрізноманітніших предметів інтер'єру.


З огляду на широту асортименту, якою відрізняється продукція сучасних меблевих салонів, вибрати надійне, якісне ліжко сьогодні виявляється не так і просто, як може здатися на перший погляд. Інтернет-магазин "Еко-Меблі" пропонує своїм клієнтам, великий модельний ряд ліжок з дерева, відмінної якості за дуже приємною ціною,

Висота каркаса

То, наскільки зручним в повсякденній експлуатації виявиться дерев'яне ліжко, багато в чому залежить від його висоти. Тому перед прийняттям остаточного рішення слід ретельно подумати над оптимальним значенням даного параметра. Поширеним варіантом є невисокі моделі ліжок. Подібний варіант найчастіше доводиться до душі молоді. Втім, дерев'яні ліжка з невисоким каркасом підійдуть будь-якій людині, яка не має проблем з суглобами і хребтом. Адже з відносно невисокого ліжка буває не так і просто піднятися.

Гарне, якісне ліжко повинна бути дерев'яним
 

Ліжка дерев'яні, які виробляються за європейськими стандартами, зазвичай, мають висоту не більше 50 см. Даний параметр вважається оптимальним, адже приймаючи сидячу позицію на такому ліжку, ступні повністю торкаються підлоги, а хребет може прийняти природне положення.

Якщо говорити про ліжках західного виробництва, то їх висота іноді досягає близько метра. Купувати такі дерев'яні ліжка слід, зваживши всі за і проти. Вкрай не рекомендується віддавати перевагу подібним варіантам при наявності проблем з роботою серцево-судинної системи. Підйом з високою ліжка може виявитися не тільки незручним, але і небезпечним. Тому для дітей і людей похилого віку рекомендується купувати ліжка з каркасом середньої висоти.

Матеріал

Якщо говорити про найбільш підходящі матеріалах для виготовлення безпечного, комфортного та надійного ліжка, то фахівці рекомендують купити дерев'яне ліжко. Ліжко, виготовлена  з натуральної деревини, незважаючи на відносно високу вартість, набагато краще виробів з ДСП або МДФ. На перше місце тут виходить питання довговічності та екологічної чистоти матеріалу. Зазвичай, ліжка купуються в розрахунку на тривалу експлуатацію. Виходячи їх цього, якість матеріалів виготовлення повинна відповідати найвищим уявленням.

Деревина використовується як основа для виробництва найрізноманітніших предметів інтер'єру. Тому дерев'яне ліжко здатне доповнити будь-яку меблеву композицію. Втім, вирішивши ліжко дерев'яне купити, необхідно ще упевнитися в його високій якості, надійності конструкції і зручності. Людина проводить уві сні близько третини всього життя. З огляду на такий факт, ліжко повинно давати відчуття максимального комфорту, що допоможе відновити витрачену енергію і відчути бадьорість духу.

На сьогоднішній день в якості матеріалів виготовлення ліжок найбільш затребувані такі породи дерева:
  • дуб;
  • сосна;
  • бук;
  • ясен.
Найчастіше, зазначені матеріали не проходять практично ніякої хімічної обробки і не покриваються лаками, оскільки відтінок і фактура натуральної деревини сама по собі має приємний вигляд. Але навіть без покриття каркаси ліжок з натурального дерева мають довговічність і здатні служити довгими десятиліттями. І це не дивлячись на вплив різних температурних і вологісних умов.

Дизайн

Що стосується оформлення ліжка, то перед сучасними дизайнерами відкривається широкий простір для втілення унікальних за своїм задумом творчих ідей. Споживачам залишається лише купити дерев'яні ліжка, які відповідають особистим побажанням і з легкістю помістяться в спальню. Якщо говорити про практичну сторону дизайну, то найчастіше параметр функціональності ліжка забезпечується наявністю містких висувних ящиків і систем для зміни висоти в голові.

Вибір матраца

Природно, якісний каркас потребує підбір відповідного матраца. Підбирається матрац з урахуванням особистих побажань майбутнього власника і його фізіологічних особливостей. Ідея купити ліжко двоспальне недорого може стати дійсно раціональною лише при наявності хорошого матраца з ортопедичними властивостями. Про переваги такого рішення, нерідко, можна почути не тільки від продавців меблевих салонів, але і лікарів-ортопедів.

Відповідність ліжка решти предметів інтер'єру

Без сумнівів, ліжко дерев'яна є центральним об'єктом і фактично, серцем будь-якої спальної кімнати. Однак це ще не означає, що при формуванні інтер'єру варто забути про відповідному підборі інших обов'язкових елементів приміщення. Тумби, шафи, комоди або ж журнальні столики, також суттєво впливають на створення завершеного стилю інтер'єру. Вирішивши купити ліжко дерев'яне, варто задуматися про придбання меблів, яке буде відповідати оформленню спального місця.

На завершення хотілося б відзначити особливу широту пропозицій сучасного меблевого ринку, яке надає на вибір покупця продукцію на будь-який смак.

Схожі матеріали:
👁 743
Категорія: Прес-реліз
Теги: Меблі, Ліжко, ліжко дерев'яне




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ