Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.06.2019

Гарний ландшафтний дизайн - це не так дорого, як здається


Як правило, ландшафтне проектування майбутнього саду розпочинається з благоустрою території


Квітучий сад, розроблений за усіма правилами озеленення і благоустрою, — ваш прекрасний настрій і прекрасне самопочуття.

Побудувавши прекрасний і великий (а може, і невеликий) будинок для себе і майбутніх поколінь, кожен новоспечений хазяїн присадибної ділянки прагне до того, щоб і прилегла до будинку територія виглядала такою ж привабливою і доглянутою.

Дійсно, багато власників будинків вважають озеленення і благоустрій своєї ділянки першочерговим завданням після зведення будинку. Зверніться до фахівців на сайт ozelenenie-service.com.ua і професіонали грамотно облаштують шматочок землі, який дасть вам те прекрасне почуття задоволеності навколишнім світом, до якого прагне кожна людина.

Гарний ландшафтний дизайн - це не так дорого, як здається


Дерева і кущі, клумби, газони, фонтани та багато чого іншого — можна сміливо говорити, що мистецтво будівництва саду знову відроджується і стає усе більш популярним, завдяки новим тенденціям в озелененні та новим принципам, вживаним у благоустрої присадибної ділянки.

Проте, ландшафтний дизайн, так називаються сьогодні роботи по озелененню і благоустрою прибудинкової території, має на увазі не просто насадження дерев і розбиття клумб і газонів. Виконуючи роботи по озелененню території, необхідно враховувати його розташування і розміри, особливості природного ландшафту.

Більше того, кожна вживана в озелененні території технологія, будь то закладка просторих зелених газонів або облаштування водоспаду, повинна відповідати загальній спрямованості дизайну майбутнього саду. Ну і, нарешті, тільки бездоганний смак дизайнера і творчий підхід дозволить створити унікальний і оригінальний по стилю сад, який довгі роки радуватиме погляди своїх хазяїв.
Але перш, ніж почати роботи по озелененню своєї ділянки, необхідно грамотно скласти дизайн-проект майбутнього саду. Звичайно, можна і самостійно спробувати зайнятися благоустроєм і озелененням території. Але після першої ж спроби, як правило, невдалої, люди звертаються до фахівців — професійних ландшафтних дизайнерів, декораторів, озеленювачів. Саме вони, завдяки накопиченому досвіду роботи, можуть розробити дизайн-проект саду, найбільш відповідний до природних умов і розташування присадибної ділянки.

Використовуючи основні принципи ландшафтного дизайну, дизайнер може розбити, приміром, альпійський луг або кам'яний сад.

Як правило, ландшафтне проектування майбутнього саду розпочинається з благоустрою території. У загальному розумінні — це цілий комплекс робіт, спрямованих на створення на ділянці комфортних умов для проживання людини. У цей комплекс по благоустрою входять, передусім, роботи по формуванню сучасної інженерної інфраструктури ділянки: дренаж, підведення води, підводу електрики, облаштування доріжок, алей, і багато чого іншого.

Після того, як загальні роботи по благоустрою завершені, можна приступати та до декорування саду відповідно до розробленого дизайн-проектом. Це може бути облаштування штучних водойм і водоспадів, облаштування фонтанів, будівництво малих архітектурних елементів, таких як альтанки, перголи та інші, які гармонійно поєднуватимуться із загальним стилем ансамблю будівель на ділянці.

При благоустрої території ландшафтні дизайнери велику увагу приділяють обробці архітектурних споруд, застосовуючи для цього натуральний камінь, граніт, мармур, мозаїку і т. д. Важливу роль у благоустрої присадибного саду грає і грамотно підібрана система освітлення.

Наступним етапом створення розкішного саду є процес озеленення. У роботи входить, в першу чергу, висаджування дерев і кущів, за допомогою яких вид ділянки відразу перетворюється.

Багато дизайнерів в процесі посадки використовують різні породи дерев і кущів, домагаючись незвичності та ексклюзивності виду території. Крім того при озелененні широко застосовують облаштування газонів, здатних прикрасити навіть самий сумовитий пейзаж.

У комплекс робіт з ландшафтного дизайну входять облаштування газону, розбиття квітників, створення живоплотів, а також облаштування альпінарію — рослинного маленького світу, що окремо живе, який може стати головною особливістю парку. Ці види робіт можуть з успіхом застосовуватися не лише для нових, "цілинних" ділянок. Останнім часом стало модним здійснювати озеленення існуючих дач.

Термін "озеленення" має на увазі під собою не лише разове облаштування саду. Щоб прибудинкова територія завжди була доглянутою, необхідно регулярно проводити додаткові роботи, в які входять обрізання дерев і кущів, обробка ґрунту і так далі. І в цьому вам може допомогти компанія Ozelenenie Service - це команда професіоналів з багаторічним досвідом, яка реалізує проект абсолютно будь-якій складності.

Схожі матеріали:
👁 764
Категорія: Прес-реліз
Теги: озеленення, кущі, озеленення дачі, ландшафтний дизайн, дача, дерева




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ