Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.06.2022

Генеральний директор Jetson Томаш Патан продемонстрував, як він літає на Jetson One, на роботу


Двір біля будинку Патана ідеально підходить для зльоту та посадки


електричний літальний апарат вертикального зльоту

Вийдіть у двір, застрибніть в електричний літальний апарат вертикального зльоту і посадки eVTOL і летіть в офіс: це мрія про особистий транспорт, і співзасновник Jetson Томаш Патан втілив її в життя.

Шведський літальний апарат Jetson One відрізняється простотою: коаксіальний октакоптер із сидінням, каркасом безпеки та батареями, достатніми для 20-хвилинного польоту на швидкості до 102 км/год. В нього обмежена автономія; якщо ви відпустите стіки, він зависне на місці або знайде місце, де можна приземлитися, якщо батарея розрядиться, але насправді він створений для того, щоб літати для задоволення.

Jetson One може не розсовувати надто багато технологічних кордонів, але Jetson проробив велику роботу, представивши досвід польоту eVTOL у своїх відеороликах. А в новому відео компанія заявляє, що вона зробила «перший у світі eVTOL для роботи», оскільки Патан злітає зі свого заднього двору на Jetson One і летить прямо на посадковий майданчик на роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Overair випустить повітряне таксі Butterly eVTOL на 5 пасажирів у 2023 році

Двір біля будинку Патана ідеально підходить для зльоту та посадки. Звідти він летить прямо над густим лісом, потім над невеликим фруктовим садом, потім він прискорюється вниз по красиво підстриженій долині, набираючи досить серйозну швидкість, перш ніж слідувати лініями електропередач через ще один ліс і приземлитися на бетонному майданчику на роботі, яка в основному здається ще одним будинком.

 


Схожі матеріали:
👁 265
Категорія: Технології
Теги: eVTOL, Jetson One, Літальний апарат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ