Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.05.2018

Герої України, уклін Вам до землі...


У Гребінківській гімназії проведено заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення, Дню Перемоги над нацизмом


Герої України, уклін Вам до землі...У Гребінківській гімназії  під гаслом «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!» проведено заходи, присвячені Дню пам’яті  та примирення, Дню Перемоги над нацизмом в Європі.

Для учнів початкових класів були проведені   уроки  пам’яті «Мужність і відвага крізь покоління», на яких висвітлили  події Другої світової  війни та бойовий шлях, що пройшов український народ за роки війни. Гімназисти поклали квіти  до стели   вчителів та учнів, які загинули в роки війни.

З метою виховання у дітей почуття патріотизму, поважного відношення до історичної пам’яті свого народу для учнів 5-6 класів проведено виховні години на тему: «Тих днів не змовкне слава» .Учні та класні керівники розповідали про важкі часи війни,  незабутній подвиг солдат, які ціною свого життя врятували світ від фашизму, про  нелегке життя в тилу. Пам’ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Батьківщину, учні, вчителі, гості вшанували хвилиною мовчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячник благоустрою та День довкілля в Мар’янівській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Є. П. Гребінки

8 травня учні 10 –б класу (кл.керівник Шевченко С.О.)  провели урок мужності  присвячений пам’яті жертв Другої світової війни, а учні 7- а (кл.керівник Калина Т.П.) виховний захід «Я пам’ятаю, я пишаюсь» . Девятикласники разом із класним керівником Устіловською Т.О. організували зустріч із учасником АТО Сальником С.В. , на якій в душевній розмові було відтворено спогади та особисті переживання про  страшні події на сході України.

І це лише маленька часточка великої данини пошани полеглим.

 

Гребінківська гімназія

 

Гребінківська гімназія

 

Гребінківська гімназія

 

Гребінківська гімназія

 

Гребінківська гімназія

Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради


Схожі матеріали:
👁 908
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінківська гімназія, День Перемоги




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ