Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.08.2020

Гідна заміна настільному комп'ютеру - компактний ноутбук MSI


Ноутбук MSI цілком може замінити настільний комп'ютер


Ноутбук MSI цілком може замінити настільний комп'ютер, він виконує ті ж функції, але в порівнянні з громіздким ПК, легкий, компактний і мобільний. У магазинах завжди представлені багато моделей, тому купити ноутбук для багатьох користувачів - це непросте завдання. Проте якщо точно визначитися з цілями, для яких отримується пристрій, складнощів не виникне.


компактний ноутбук MSI


Купити ноутбук MSI в місті Київ можна для робітників, мультимедійних цілей або ігор. Самий бюджетний варіант ідеально підійде для роботи з документами, простими програмами, інтернет-серфінгу. Такому пристрою досить мати 2Gb оперативної пам'яті і процесор з частотою 2-2,5 Ггц. Графічний адаптер в даному випадку не грає істотної ролі, оскільки він нужен для вимогливих ігор, а також професійної роботи з графікою і відео.

Мультимедійні призначені для браузерних розваг, веб-серфінгу, перегляду різного контенту - фільмів, відео, фото. Для такого апарату потрібний великий об'єм жорсткого диска, на якому можна зберігати файли, програми, додатки. За характеристиками він схожий на недорогий варіант, але, варто звернути увагу на відеокарту, щоб якість графіки була на висоті.

Потужна начинка потрібна для ігрового девайса. Щоб купити такий ноутбук в місті Києві, слід добре придивитися до "заліза": оперативна пам'ять має бути на менше 4Gb, а відеокарта обов'язково GeForce або Radeon.

Важливим параметром є екран. Окрім діагоналі він відрізняється покриттям: глянсове робить картинку контрастнішу і яскравішу, а матове запобігає утворенню відблисків. Ціна ноутбука також залежить від кількості портів, роз'ємів і безпровідних технологій. Більшість підтримує USB, HDMI, VGA, Bluetooth, Wi - Fi, крім того, вони оснащені веб-камерами.

Ноутбуки MSI - це інноваційні пристрої, буквально переповнені ексклюзивними технологіями. Наприклад, рішення Turbo Drive Engine дозволяє натисненням однієї кнопки майже миттєво збільшити тактову частоту CPU і пам'яті, що значно підвищує швидкість обчислень і загальну робочу продуктивність системи, а засоби Cooler Boost забезпечить оптимальний температурний режим в умовах копіткої роботи.

Інтернет-магазин пропонує вигідно купити ноутбук MSI. У магазині знайдуться різні моделі, серед яких покупець вибере потрібну. До того ж, у продажу є аксесуари, наприклад, сумки і охолоджувальні підставки.

Схожі матеріали:
👁 619
Категорія: Прес-реліз
Теги: ноутбук MSI, ноутбук




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ