Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.10.2020

Годинники Q&Q - якісна альтернатива дорогим хронометрам?


Статусні годинники за розумною ціною


У світі за високу якість цінуються годинники виробництва швейцарських брендів. Однак починаючи з другої половини 70-х років минулого століття, а якщо точніше - 1976, на ринку з'явився бренд, який запропонував цікаві рішення в недорогому сегменті.

Зайнялася цим фірма Citizen, на той момент, яка виробляла каси, калькулятори та інші прилади. Фахівцями було прийнято рішення запропонувати споживачам годинник, який був би доступним в плані вартості з бездоганними характеристиками. Розробникам вдалося стримати слово, ринок поповнився годинниками Quantity and Quality, які сьогодні заслужили широку популярність.

Адекватна цінова політика і багатий асортимент

Примітною відмінністю японських моделей є висока якість, завдяки якій хронометри складають гідну конкуренцію іменитим брендам. Споживач, купуючи годинник Q&Q, отримує вироби, які характеризуються точністю, стійкістю до перепадів температур, чітким виконанням своїх функцій. Це критерії, яким також сповна відповідають кращі моделі швейцарських конкурентів.


Годинники Q&Q
 

Головна мета, якої дотримуються в компанії – запропонувати клієнтам, незалежно від роду діяльності, аксесуари за розумною вартістю, які приємно здивують функціональністю і якістю. Питання прибутку в цьому аспекті, як неодноразово заявляли в Q&Q, зовсім не визначальне. До створення кожного виробу фахівці підходять особливо ретельно, намагаючись вкласти душу. Якщо споживачі її відчувають, для компанії це успіх.

Статусні годинники за розумною ціною

Новинки в асортименті годинників японського бренду з'являються регулярно, багато з яких сприймаються як справжні шедеври, як взірець погляньте на модель M102J002Y. Модники і модниці без проблем зможуть підібрати для себе відповідні вироби, які порадують надійною експлуатацією та оригінальним дизайном. Відмінними рисами моделей компанії є елегантність і лаконічність.


Годинники Q&Q
 

Циферблати жіночих годинників, в більшості, мають круглу форму, переконатися в цьому і вибрати унікальний виріб можна в багатьох українських інтернет-магазинах. Оригінальне колірне оформлення з використанням лимонного, перламутрового, оранжевого зробить аксесуар відмінним доповненням до стилю модниці в умовах повсякденного використання.

Чоловікам також не доведеться нудьгувати, переглядаючи асортимент японських годинників. Вибрати можна як великі класичні варіанти, так і моделі зі спортивним дизайном. Окремі аксесуари відрізняються водостійкістю, тому з ними без проблем можна насолоджуватися водними процедурами.

Велика кількість доступних рішень забезпечує можливість для людей з різними доходами придбати статусний годинник відмінної якості. Q&Q - це надійні аксесуари, в яких вдало поєднуються необхідна споживачами функціональність і естетичний дизайн.



Схожі матеріали:
👁 475
Категорія: Прес-реліз
Теги: бренд, Годинники, часы, Citizen, Q&Q




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ