Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.10.2021

Gogoro представила нові змінні батареї для електроскутерів, заміна займає всього кілька хвилин


Gogoro - провідна компанія з виробництва електроскутерів на Тайвані


Gogoro - провідна компанія з виробництва електроскутерів на Тайвані, але змінні батареї компанії, є найбільш важливою технологією, розробленою Gogoro.

Батареї можуть використовуватися для живлення легких електромобілів, включаючи електричні скутери Gogoro зі швидкістю 80+ км / год, але при цьому вони досить малі і легко вставляються і знімаються на станції заміни акумуляторів Gogoro. Станції заряджають батареї, щоб підготувати їх до використання іншим гонщиком.


Gogoro представила нові змінні батареї для електроскутерів
 

Gogoro також налагодила партнерські відносини з іншими виробниками скутерів, які використовують акумулятори Gogoro для живлення своїх транспортних засобів.

Але, найбільше партнерство Gogoro на сьогоднішній день було з китайськими виробниками двоколісних транспортних засобів Yadea, найбільшим виробником електричних двоколісних транспортних засобів в світі, і DCJ, найбільшим виробником двоколісних транспортних засобів з газовим двигуном в Китаї. Обидві компанії прагнуть використовувати акумулятори Gogoro для живлення своїх майбутніх електричних моделей і вже представили нові моделі на базі акумуляторів Gogoro.


Gogoro представила нові змінні батареї для електроскутерів
 

Разом ці три компанії також створили в Китаї новий бренд по заміні акумуляторів під назвою Huan Huan. Новий бренд заснований на батареях Gogoro і дозволить автомобілям швидко замінювати батареї так само, як це роблять клієнти Gogoro.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для армії США створили супер снайпера, робота-собаку

Як пояснив генеральний директор Gogoro Горацій Люк, - «Yadea, DCJ і Gogoro об'єдналися, щоб вивести двоколісні електричні перевезення в Китаї на новий рівень стійкості, надійності і безпеки. Разом ми представляємо новий бренд заміни акумуляторів Huan Huan, який використовує провідну в світі систему заміни акумуляторів Gogoro, а також нові автомобілі від Yadea і DCJ ».


Gogoro представила нові змінні батареї для електроскутерів
 

Китай представляє великі ринкові можливості для Gogoro і стане першим великомасштабним розширенням мережі заміни акумуляторів компанії.

Схожі матеріали:
👁 501
Категорія: Технології
Теги: акумулятор, зарядка електромобіля, станція зарядки, заміна батареї




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ