Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.09.2021

Голова Гребінківської громади Віталій Колісніченко: "Усі шляхи цього дня ведуть до школи"


Свято Першого дзвоника, голова Гребінківської громади провів разом з учнями, вчителями, батьками у Майорщинській та Кулажинській школах


Голова Гребінківської громади Віталій Колісніченко:

Свято Першого дзвоника
 
 
"Сьогодні свято Першого дзвоника провів разом з учнями, вчителями, батьками та гостями заходів у Майорщинській загальноосвітній школі I-III ступенів та Кулажинській загальноосвітній школі I-III ступенів. Тож хочу звернутися до всієї громади.

Дорогі вчителі, учні, батьки!

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету та юнацьких посмішок. Ностальгічні погляди дорослих, смуток і радість – переплелися разом.

Ми зустрічаємо День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної, нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

З усією теплотою серця цього дня висловлюю слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави".


Свято Першого дзвоника


Схожі матеріали:
👁 510
Категорія: Шкільний екран
Теги: Кулажинці, перший дзвоник, школа, Майорщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ