Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.06.2019

Головні переваги соєвого лецитину


Компанія “Хімпостачання” пропонує високоякісний соєвий лецитин


Лецитин — речовина природного, в основному рослинного, походження, уперше отримано понад 160 років тому з яєчних жовтків. Лецитин є представником фосфатидів (холінфосфогліцериди) - групи складних ліпідів, що містять фосфорну кислоту. Лецитин зареєстрований в якості харчової добавки з індексом Е 322. Нині в основному робляться два види лецитину: соєвий лецитин і лецитин з соняшнику. Соєвий лецитин роблять з добре очищеної відфільтрованої соєвої олії методом низькотемпературної обробки.

Компанія “Хімпостачання” пропонує високоякісний соєвий лецитин https://snabhim.com.ua/lecitin-soevyj-suhoj, у тому числі сухих соєвих лецитинів марки Ultralec та рідких, які виготовляється з очищеного соєвого масла з мінімальною термічною обробкою.

Компанія “Хімпостачання” пропонує високоякісний соєвий лецитин
 

Ультрафільтрувані лецитини Ultralec характеризуються високою якістю, винятковою чистотою, м'яким смаком і практично повною відсутністю запаху, тому ідеально підходять для застосування в харчовій промисловості.

Випускаються у вигляді дрібних гранул, порошку та в рідкому виді.

Головні переваги лецитинів Ultralec:
  • робиться з природного джерела — соєвих бобів
  • не містить ГМО
  • чудово працює як універсальний емульгатор, сприяє рівномірному змішуванню і розподілу інгредієнтів
  • покращує диспергування порошків з високим і низьким вмістом жиру
  • є цінним джерелом холіну (на 40% більше, чим рідкий лецитин), сприяючи розвитку і підтримці когнітивного здоров'я
  • збільшує термін зберігання і якість продукції
  • забезпечує помітний економічний ефект при екструзії кормів для домашніх тварин
  • покращує засвоюваність кормів і темп зростання у риб, знижує швидкість вилуговування водорозчинних поживних речовин з кормових гранул аквакультури
  • зменшує липучість для спрощення прокатки тіста
  • сприяє утриманню вологи та збереженню еластичності в хлібобулочних і кондитерських виробах
  • збільшує м'якість і зменшує клейкість жувальної гумки та карамелі

Де застосовується соєвий лецитин?

Сприяє побудові клітинних мембран в організмі, які відповідають за обмін речовин, транспорт продуктів метаболізму, а також цілісність клітин.

У харчовій продукції найчастіше використовується для збільшення терміну придатності продуктів, кондитерських виробів, оліях і спредах.

Завдяки своїм властивостям відвертання кристалізації жирів, лецитин дозволяє їм довгий час залишатися в рідкому стані, а при жарінні запобігає розбризкуванню. Також запобігає прилипанню до посуду при випічці здобних виробів.

У промисловості соєвий лецитин може використовуватися при виробництві лакофарбо продукції, розчинників, добрива для рослин, корму для тварин, бадів, чорнила, косметичної продукції, вибухових речовин, пестицидів.

Де купити соєвий лецитин порошок оптом?

Гарну цінову пропозицію соєвого лецитину оптом та в роздріб пропонує компанія “Хімпостачання”, яка займається постачанням хімічної продукції а також сировини. Доставка здійснюється в найкоротші терміни, за допомогою послуг будь-яких кур'єрських служб.

Схожі матеріали:
👁 626
Категорія: Прес-реліз
Теги: соєвий лецитин, харчова продукція, лецитин




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ