Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.01.2021

Гороскоп 2021 для всіх знаків - Бик уважить терплячих


За східним календарем 2021-й буде роком Білого Металевого Бика


За східним календарем 2021-й буде роком Білого Металевого Бика. Ця тварина є символом працьовитості, спокою, справедливості. Пануюча стихія – метал, наділяє його залізною волею та сталевими нервами. А от білий колір символізує благородство, стриманість, мудрість.

То чого ж нам чекати від нового року?

Гороскоп 2021 для всіх знаків - Бик уважить терплячих
 

Овен

Після складного Щура, який приніс багато неприємних сюрпризів, Бик прокладе Овенам шлях до успіху. На вас чекає багато нових проєктів, а справа, яку ви вважали своїм хобі, стане основним джерелом доходу. Довкола сформується непогана команда, ви опинитесь у комфортному середовищі близьких за духом людей.

Без перешкод, звичайно, не обійдеться – будуть і несподівані напади ліні, і раптові сімейні проблеми, яким доведеться приділити чимало уваги. А ще пам’ятайте, що Бик не терпить подвійних стандартів. Прий­майте рішення впевнено, у 2021 році помилитися буде важко.

Особисте життя Овенів також буде насиченим. Є ймовірність, що ви зустрінете колишнє кохання, яке захоче відновити стосунки. Однак, реанімовані почуття не принесуть задоволення. Завжди треба рухатись вперед.

Щодо здоров’я, то особливих проблем у 2021 році не буде. Втім, астрологи попереджають про можливі загострення хронічних хвороб. Менше пийте кави, обме­жуйте себе в алкогольних напоях. Зміцнити імунітет допоможуть водні процедури.

Овен
 

Телець

Вже на початку року Тельці почнуть активно працювати над проєктами, які запустили в рік Щура. Працездатність і працьовитість знаку не залишаться непоміченими. Більшість отримає підвищення або поміняє роботу на цікавішу та краще оплачувану.

Тельці навчаться відрізняти корисних людей від корисливих. Не бійтеся відмовляти допомогти у сферах, в яких ви нічого не тямите. Не беріться вирішувати чужі проблеми. Від авторитетів теж треба відмовитись, якщо будете жити власним розумом, то доб’єтеся великого успіху.

Білий Бик – дуже консервативний і відданий знак. Зради й легковажність у цьому році не приведуть ні до чого хорошого. Натомість, рік буде вдалим для укладення шлюбу, спільного проживання та народження дітей.

На початку року Тельців чекають неприємні сюрпризи зі здоров’ям. Можливі інтоксикації, пов’язані з розладами травної системи чи ускладнення від інфекційних захворювань.

Тельці, які живуть активним статевим життям, мають остерігатися партнерів, у вірності яких не впевнені. Пам’ятайте, багато хвороб передаються саме статевим шляхом. Тому самоконтроль і розсудливість у вашій поведінці мають бути завжди.

Телець
 

Близнюки

Секрет успіху Близнюків в першу чергу залежатиме від вміння знаходити спільну мову з іншими людьми. Є велика ймовірність, що у вас з’являться впливові знайомі, які вливатимуть на ваше життя.

Слід підготуватися до кардинальних змін. Близнюкам, яких усе влаштовує, переживати з цього приводу не варто, бо зміни лише позитивні. Також рік буде сприятливим для отримання нових знань. Можливі далекі подорожі.

Знайти щастя в особистому житті Близнюкам допоможе вміння стримувати емоції і не переживати через дрібниці. У другій половині літа самотні Близнюки мають шанс зустріти кохання всього життя. В сім’ях не обійдеться без відвертих розмов, що може бути емоційно складно. Головне – бути чесним зі своїм партнером, Бик це оцінить.

Перегляньте свій раціон. Якщо ви думаєте, що напівфабрикати, ковбаси та газовані напої є основою здорового харчування, то ви сильно помиляєтесь. Спробуйте харчуватися правильно, а замість звичної кави пийте трав’яний чай.

Близнюки
 

Рак

Після складного року Щура, який змусив багатьох Раків докорінно змінити плани й погляди на життя, рік Бика виглядає доволі оптимістичним. На початку року Ракам доведеться приймати сміливі рішення. Але пам’ятайте, діяти треба не у власних інтере­сах, а заради благополуччя тих, хто поруч.

Чітко визначте межі своїх обов’язків і відповідальності перед партнерами і близькими. Так ви зможете швидко вирішити ряд грошових проблем. Довіряйте внутрішньому голосу, але не нехтуйте тверезими розрахунками.

На початку осені Раки займуться своєю улюбленою справою – облаштуванням сімейного затишку. Вересень, мабуть, найкращий місяць для купівлі будинку або квартири вашої мрії. Жовтень і перша половина листопада – ідеальний час для планування майбутнього. Всі ваші чітко сформульовані бажання та мрії реалізуються. Наприкінці року подумайте про більш високооплачувану роботу.

Рік буде непростий у плані стосунків з коханою людиною. Слідкуйте за своїми словами. Самотні Раки здатні закрутити роман, який може дуже несподівано закінчитися весіллям.

Якщо раніше ви ніколи активно не зай­малися спортом, то перед початком тренувань вам варто пройти обстеження, проконсультуватися з лікарем. Бо іноді може зашкодити навіть звичайнісінька пробіжка.


Рак
 

Лев

Бик докладе всіх зусиль, аби в новому році Леви подолали амбітність та егоїзм. Вам варто зосередитись на інтересах оточуючих. При цьому доведеться навчитися швидко приймати рішення.

Цілком ймовірно, що у вас з’являться конкуренти на роботі, які будуть краще за вас виконувати доручення. Про всяк випадок будьте люб’язні з колегами.

Зверніть увагу на сім’ю, близьким буде необхідна ваша підтримка. Самотнім Левам, аби побудувати гармонійні стосунки, доведеться навчитися піклуватися про інших. Потреба в розвагах створить додаткові труднощі. Січень, липень і жовтень найкраще підходять для серйозних розмов з партнером і планування спільного майбутнього.

На початку року можуть виникнути збої в роботі нервової системи. Не виключені випадки безсоння, сильних головних болів. Бажано обмежити навантаження і постаратися налагодити загальний емоційний фон. Слід змінити ставлення до проблем, не хвилюватися через дрібниці, більше бувати на свіжому повітрі.


Лев
 

Діва

Діви можуть бути впевнені – прийшов час йти вперед і перемагати. Ви і космос підкорити зможете, якщо захочете цього.

Ви відчуєте справж­ній азарт в роботі. Оригінальні ідеї виникатимуть з такою швидкістю, що колеги, керівництво або партнери просто не встигатимуть за вашими думками. Фінанси теж будуть в порядку. Можна не економити й потішити себе покупками, які давно були у планах.

Діви – дуже чемні та ввічливі, і це зможуть гідно оцінити представники протилежної статі. Можливе навіть кохання з першого погляду. Спробуйте не бути занадто сором’язливими, щоб не пропустити шанс на особисте щастя.

Втім, астрологи попереджають, що азарт перемог теж може бути шкідливим. У бажанні охопити якомога більше ви можете опинитися на межі своїх фізичних і моральних сил. Тоді перевтома візьме верх, а на відновлення піде багато часу.

Діва
 

Терези

Терези мусять навчитися відпускати неприємності та дрібні невдачі й більше уваги звертати на перемоги. Весь рік вас буде супроводжувати потужний приплив творчої енергії. З’явиться можливість зайнятися справою, до якої вже давно лежить душа, але на яку завжди бракувало часу.

Завдяки здатності легко знаходити контакт з оточуючими, ви знайдете однодумців, готових прийти на допомогу в будь-який час.

Підтримка коханої людини в цьому році буде дуже важливою. Це сприятливий час для планування дитини. Вдалий період для побудови спільних планів і вирішення різних завдань.

Якщо самотні Терези познайомляться з людиною, яка відрізняється від них рішучістю та здатністю швидко приймати рішення, то варто до неї придивитися уважно. Такий тандем стане дуже успішним. У пари будуть не тільки любовні, а й партнерські відносини, а це важливо.

Серцево-судинна система може дати збій на початку весни. При будь-якому прояві симптомів обов’язково зверніться до лікаря.

Терези
 

Скорпіон

Бик буде поблажливим до Скорпіонів, якщо ті почнуть дивитися на речі з меншим цинізмом. Цього року вам слід бути добрішими, відкриватися оточенню і не боятися, що вас зрадять або засудять. Через хороший хід фінансових справ ви можете зайнятися благодійністю.

Менше критикуйте та обмежуйте кохану людину. Дозвольте їй показати себе з різних боків, тоді ваші стосунки отримають інтенсивний розвиток.

У самотніх Скорпіонів буде багато романів. Але як би ви не хизувалися тим, що вас не хвилює шлюб, цього року ви, певно, закохаєтесь до безпам’ятства.

На початку року ви можете страждати від головного болю, який стане наслідком перевтоми на роботі. Розслабляйтеся протягом робочого дня, робіть кілька коротких перерв на відпочинок. Наприклад, якщо працюєте за комп’ютером, то ваш зір має відпочивати по 2-3 хвилини через кожні 15-20 хвилин робочого часу.
 
Скорпіон
 

Стрілець

У новому році Стрільців чекає період розширення можливостей. Ви зможете збільшити рівень своєї освіченості, записавшись на курси, побачити світ, розширити коло спілкування. Слід брати стільки знань, скільки зумієте подужати. Ви також зможете взяти участь в цікавих проєктах. Рік Бика обіцяє Стрільцям нові знайомства, які здатні пов­ністю змінити їхнє життя.

На любовному фронті у Стрільців настає період реставрації стосунків. На жаль, ви не здатні впливати на почуття і дії партнера. Це він вирішує, бути далі разом чи розійтися. І не смійте тиснути! Форсувати події не можна, нині вибирає супутник.

Бик випробує на міцність Стрільців, тож фізична втома та нервозність неминучі. Щоб зберегти баланс життєвих сил, Стрільці повинні серйозно підійти до самодисципліни, дотримуватися режиму дня, вести здоровий спосіб життя. Особливу увагу зверніть на час і тривалість сну.


Стрілець
 

Козеріг

У 2021 році Козероги заживуть активним і насиченим життям. Вас чекає багато вершин, як у професійному плані, так і в домашніх справах. Ви цілком будете здатні витримати високий темп.

Восени Козерогів чекають приємні поїздки й подорожі. Випаде шанс поїхати на відпочинок до теп­лого моря або відвідати визначні пам’ятки міст Європи. Не варто відмовлятися від можливості подорожувати, навіть якщо мандрівка пов’язана лише з поїздкою в сусіднє місто.

В особисте життя Козерогів зміни прийдуть у березні. Якщо ви повністю відкриєтесь партнеру, це обернеться для вас коханням і вірністю. Будь-які розбіжності та сварки в рік Бика будуть незнач­ними, партнери з легкістю впораються з кризою. Шлюби стануть ще міцнішими, а неодружені Козероги всерйоз задумаються про зміну статусу.

Першу половину року Козероги будуть схильні до нервового перенапруження через щільний графік на роботі. Вам знадобиться більше часу наодинці з собою, щоб перевести дух і наповнитись енергією.


Козеріг
 

Водолій

Перед Водоліями відкриті всі двері. Рік буде успішним як у плані служби або бізнесу, так і в особистому житті. Однак покладатися лише на успіх не варто. Завзятість і працьовитість допоможуть вам наблизитися до поставленої мети.

А от кардинальні зміни наразі небажані. Пошуки нової роботи або переїзд краще відкласти до наступного року.

Перша половина року також буде не дуже підходящою для пошуку кохання. Шанс зустріти людину, яка готова до серйозних стосунків, з’явиться лише ближче до осені.

Сімейні Водолії на початку року будуть боротися з рутиною. Відновити взаєморозуміння й налагодити стосунки вдасться ближче до осені.

У 2021 році про себе можуть нагадати застарілі болячки. Профілактичне лікування не завадить. У кінці серпня сильне нервове напруження може вилитися в безсоння. І хоча Водолії не надто люблять розслаблятися, це таки варто зробити. Інакше наслідки тривалого емоційного і фізичного перенапруження переростуть у щось серйозніше.

Водолій
 

Риби

Якщо Риба буде пасивною, то й дохід протягом року не зміниться. А от якщо вона буде діяти, то якраз 2021 рік мав би принести величезні прибутки. Можливі авантюри та ризикові схеми заробітку. І хоча Бик буде на вашому боці, від надмірного азарту краще відмовитись.

В особистому житті партнери вимагатимуть більше уваги. Важливо проявити терпіння у стосунках. Знайдіть час для спільного дозвілля, поїздок на природу, частіше говоріть вашій половинці про свої почуття.

Рік може бути складним в плані соціальних зв’язків, бо ж відомо, що Риби без міри критикують недоліки інших. Рекомендується лояльніше ставитися до оточуючих. Дружелюбність і відкритість допоможуть уникнути конфліктів у робочому колективі.

Не забувайте знаходити час на повноцінний відпочинок і правильне харчування, аби не підірвати свій імунітет. Проводьте більше часу на свіжому повітрі, частіше вибирайтеся за місто. Особливу увагу здоров’ю потрібно приділити восени. Уникайте протягів і завжди одягайтеся по погоді.
 

Риби


Схожі матеріали:
👁 1140
Категорія: Актуально
Теги: близнюки, гороскоп на рік, телець, Терези, овен, гороскоп, лев, скорпіон, Білий Бик, рак




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ