Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.10.2016

Готуємось до Дня спільних дій в інтересах дітей та Всесвітнього дня дитини


Юнаки та дівчата взяли активну участь в обговоренні


13 жовтня 2016 року проведено оперативно-розпорядчу нараду щодо організації та проведення заходів у районі з нагоди Дня спільних дій в інтересах дітей та Всесвітнього дня дитини 20 листопада 2016 року.

У нараді взяли участь начальник служби у справах дітей райдержадміністрації – В. Жолобецька, завідувач сектору опіки, піклування, усиновлення та інших сімейних форм влаштування служби у справах дітей райдержадміністрації – І.Макогон, начальник відділу культури та архівної справи райдержадміністрації – Р. Капелька, директор районного будинку культури – О.Ільчук, директор Гребінківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – В.Даценко, методист відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації – С.Савченко, а також педагоги-організатори ЗОШ №1 – Н.Гетьман, ЗОШ №2 – О.Снісар, гімназії - О.Пісня, практичний психолог ЗОШ №4 - Т.Крутій та представники учнівського самоврядування міських шкіл: ЗОШ №1 - Медвідь Анна, Романченко Анастасія, ЗОШ №2 – Омельяненко Аліна, Запара Анастасія, Гребінківська гімназія – Яценко Назар, Шевченко Владислава, ЗОШ №4 – Вихор Віталій та Скакунова Каріна.

Юнаки та дівчата взяли активну участь в обговоренні пропозицій щодо проведення районних заходів до Всесвітнього дня дитини та внесли свої пропозиції, які взято до уваги представниками виконавчої влади.

Служба у справах дітей Гребінківської райдержадміністрації наголошує, що метою святкування Всесвітнього дня дитини є привернення уваги громадськості, організацій та урядових установ до питань, спрямованих на практичну реалізацію заходів щодо забезпечення благополуччя дітей в районі.

Актуальність проблем дитинства залишається високою і нині. Численні заходи та дії, навіть на законодавчому рівні, не в змозі повністю вирішити весь комплекс проблем дитинства, так як вони лежать в моральній площині людського світогляду.

Однак завдяки постійним загальним зусиллям і заходам йде успішне сприяння підвищенню активності у вирішенні багатьох існуючих проблем нашого підростаючого покоління.

Шановні дорослі, почуйте серцем голос вашої дитини!

Схожі матеріали:
👁 1170
Категорія: Лубенська РДА
Теги: всесвітній день дитини, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ