Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.05.2020

Графік покладання квітів 9 травня у м. Гребінка


Покладання квітів: 11.00 - м. Гребінка меморіал Слави


Графік покладання квітів 9 травня
 

Графік покладання квітів 9 травня у м. Гребінка
 
 
9.00 – с. Мар’янівка пам’ятник воїнам-односельчанам

9.30 – с. Слободо-Петрівка пам’ятник Григорію Кагамлику

10.10 – м. Гребінка пам’ятник Танк ИС-2

10.30 - м. Гребінка пам’ятник Григорію Кагамлику

10.45 - м. Гребінка пам’ятний знак воїнам- механізаторам «Сільгосптехніки»

11.00 - м. Гребінка меморіал Слави

8 та 9 травня масових заходів в Гребінківській міській ОТГ не буде

8 та 9 Травня 2020 року, в День пам’яті та примирення й 75-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років, відповідно до прийнятих на державному рівні вимог карантину, ні святкових мітингів, ні заходів за участю ветеранів у місті та у селах Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади цього року не буде. І робиться це насамперед задля самих ветеранів, аби зберегти їхнє здоров’я, адже саме люди похилого віку першими знаходяться у зоні ризику. Звичайно, міська влада обов’язково привітає ветеранів, але виключно в індивідуальному порядку.

Щорічно, і цей рік не є винятком, з бюджету міської ОТГ перераховані кошти інвалідам Другої світової війни  та учасникам бойових дій в сумі 5 тисяч гривень. Придбано та буде вручено пам'ятні медалі «75 років Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні» 5 інвалідам Другої світової війни та учасникам бойових дій, які проживають в Гребінківській міській об'єднаній територіальній громаді.

Також традиційно 9 Травня представники міської влади і ветеранських організацій в обмеженій кількості вшанують подвиг загиблих у роки Другої світової війни хвилиною мовчання та покладуть квіти до пам’ятних місць, могил героїв. Усіх жителів громади, особливо ветеранів, людей похилого віку просимо з розумінням поставитися до подібного формату святкування Дня Перемоги, дотримуватися правил карантину, особистої безпеки, адже найголовніше наразі – зберегти здоров’я своє і своїх рідних.

Схожі матеріали:
👁 670
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: покладання квітів, Гребінка, День Перемоги




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ