Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.11.2016

Гребінківщина готується до Дня Гідності та Свободи


Відбулась нарада щодо організації та проведення заходів у районі з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи


Гребінківщина готується до Дня Гідності та Свободи14 листопада 2016 року під керівництвом виконувача обов’язків голови районної державної адміністрації Запорожця С.В. відбулась оперативно-розпорядча нарада щодо організації та проведення заходів у районі з нагоди  відзначення  Дня Гідності та Свободи 21 листопада 2016 року.

У нараді взяли участь в.о. начальника відділу організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації – Рудько О.С., завідувач сектору з питань внутрішньої політики, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації – Федоренко Т.В., начальник відділу культури та архівної справи райдержадміністрації – Капелька Р. Р., директор районного Будинку культури – Ільчук О.В., методист відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації – Савченко С.В., секретар міської ради – Цапенко Л.В., заступник голови районної ради – Волошин В.А., місцеві засоби масової інформації.

Під час наради розглянуто обласний план заходів з підготовки та відзначення у 2016 році Дня Гідності та Свободи, а також обговорено та узгоджено організаційні питання щодо проведення заходів в районі.

Схожі матеріали:
👁 1107
Категорія: Лубенська РДА
Теги: нарада, Гребінка, День Гідності та Свободи




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ