Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.03.2017

Гребінківська філія ПАТ "Полтаваобленерго” інформує


Проблема, яка потребує нагального розв'язання


Гребінківська філія ПАТ "Полтаваобленерго” інформуєПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" звертається до органів місцевого самоврядування, громадян Полтавської області, керівників підприємств, мисливських організацій з проханням суворо і неухильно дотримуватися "Правил охорони електричних мереж".

Адже велике занепокоєння викликає той факт, що останнім часом різко збільшилась кількість випадків порушення цих Правил, зокрема пошкоджень повітряних ліній електропередач, найчастіше проводів, ізоляції, а в окремих випадках опор.

Серед основних причин:
• падіння спиляних дерев через нехтування правилами техніки безпеки при організації робіт бригад лісорубів і необдумані дії окремих осіб;

• проїзд негабаритної (висотою більше 4,5 м) сільськогосподарської техніки;

• переміщення з піднятим кузовом самоскидів поблизу і під проводами ЛЕП;

• робота екскаваторів, автокранів та іншої спецтехніки в охоронних зонах повітряних ліній електропередач;

• спалювання стерні, сухої трави та очерету;

• падіння дерев під час стихійних явищ.
Безвідповідальне ставлення до організації виконання робіт в охоронних зонах ПЛ, крім загрози життю і здоров'ю самих порушників, призводить до тривалих знеструмлень заводів, водозаборів, лікарень, дитячих закладів, котелень, інших підприємств, цілих житлових масивів або навіть населених пунктів, що особливо небезпечно у період низьких температур. А це, в свою чергу, стає причиною підвищення соціальної напруги.

Окрім того, вважаємо за необхідне звернути увагу власників вогнепальної зброї, які задля розваги роблять постріли по ізоляції. У минулі роки подібне могло бути розцінене, як акти вандалізму. На сьогодні ситуація кардинально змінилася, і враховуючи напружену ситуацію в країні, таке застосування вогнепальної зброї може бути охарактеризоване, як прояв тероризму, з усіма подальшими наслідками.

Тому при виникненні потреби у виконанні робіт в охоронних зонах електромереж, слід обов’язково звертатися до відповідного підрозділу енергокомпанії.

А саме, щоб провести роботи поблизу ліній електропередач 35-154 кВ, телефонуйте у службу ЛЕП 35 кВ і вище за номерами: (0532) 516-335, 516-327. Тим, хто планує роботи на близькій відстані від ПЛ 0,4-10 кВ, слід звертатися у філію ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО" за місцем розташування ЛЕП або телефонувати до служби розподільчих електромереж: (0532) 516-321, 516-222.

Сподіваємося на розуміння і співпрацю у вирішенні питань забезпечення безперебійного електропостачання споживачів.
Адміністрація Гребінківської філії ПАТ "Полтаваобленерго"


Схожі матеріали:
👁 1266
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: провода, Полтаваобленерго, Лёп




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ