Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.11.2017

Гребінківська гімназія: 16 листопада – Міжнародний день толерантності


Практичний психолог Несен І М. ознайомила учнів з поняттям «толерантність»


Гребінківська гімназія: 16 листопада – Міжнародний день толерантностіМіжнаро́дний день толера́нтності — свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етносу або кольору шкіри.

У Гребінківській гімназії теж відзначався цей день. Зокрема, було проведено тематичні уроки.

Практичний психолог Несен І М. ознайомила учнів з поняттям «толерантність», ознаками толерантної людини. Діти висловлювали свої думки про значення толерантності у нашому повсякденному житті, у житті держави і навіть усього світу.

Старшокласники визначали, яку людину можна вважати толерантною, які риси характеру, зазвичай, має така людина. За допомогою тест-опитування продіагностували себе на толерантність(«чи толерантна ти людина» ), а також порівняли своє бачення з уявленням усього свого класу про толерантну особистість. Молодші школярі визначали основні ознаки толерантності та малювали емблеми толерантності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиждень безпеки дорожнього руху (ФОТО)

Толерантна людина – це особистість, якій притаманні моральні, духовні цінності та якості.

Як писав Олександр Довженко : «…людина повинна бути Людиною…». Цей вислів вказує, що кожен з нас повинен задуматися над своїм ставленням до інших, вміти правильно підтримати один одного, поважати людей, прислуховуватися до інших думок, поглядів.

Заклик толерантності – твори добро! Кожен з нас повинен вірити і творити добро, зробити те, що інші вважають неможливим, подати гідний приклад оточуючим, зробити щось таке, що принесе користь.

Гребінківська гімназія


Схожі матеріали:
👁 996
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гімназія, толерантність, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ