Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.11.2016

Гребінківська гімназія: До Кобзаря – у місто Канів!


Якщо і є в Україні святі місця, то Канів, безперечно, одне з них


Гребінківська гімназія: До Кобзаря – у місто Канів!Якщо і є в Україні святі місця, то Канів, безперечно, одне з них. Для мільйонів людей усього світу місто Канів асоціюється з ім’ям великого українця – Тараса Шевченка, місцем його вічного спочинку – Чернечою горою.

На початку листопада група дітей шостих-восьмих класів Гребінківської гімназії разом із педагогами відвідали Шевченківський національний заповідник: музей Т. Г. Шевченка, перший народний музей «Тарасова світлиця», а також могилу видатного українського поета та художника.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська гімназія: В пошуках Новорічного настрою

«Ми прослухали цікаву розповідь екскурсовода про життя і творчість Тараса Шевченка. Переглянули картини, що вийшли з-під його пензля. Читали твори, що належать його перу.

Вражені, що вибіркові поеми «Кобзаря» перекладено понад 100 іноземними мовами. Вклонилися світлій пам’яті  генія-Шевченка, а також насолодилися надзвичайними краєвидами Дніпра та канівських висот» – згадують діти.
 




Гребінківська гімназія


Схожі матеріали:
👁 939
Категорія: Шкільний екран
Теги: Кобзарь, Канів, Гребінківська гімназія, Chicago Sun Times




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ