Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.11.2016

Гребінківська гімназія: Козацькі забави


Курінь ім..Богдана Хмельницького з честю впорався з усіма завданнями


Гребінківська гімназія: Козацькі забави14 жовтня український народ відзначає свято Покрови Пресвятої Богородиці. З недавніх пір свято Покрови в Україні відзначається ще й як День українського козацтва.

Продовжуючи славні  традиції нашого народу, в Овсюківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів у цей день проводиться щорічне спортивно-розважальне свято «Козацькі забави».А в цьому році воно ще і ювілейне -10 річне.  

У вітальному слові директор школи побажав усім присутнім міцного козацького здоров’я, миру і злагоди, християнського милосердя і, звичайно, перемог у змаганнях.

Козацький дух, силу, мужність та витривалість перевіряли на собі команди, беручи участь у різноманітних спортивних змаганнях козацького спрямування. Курінь ім..Богдана Хмельницького з честю впорався з усіма завданнями козацької естафети і отримав перемогу.

Вони продемонстрували силу і спритність козацького роду та переконали, що козаки – то люди веселі, кмітливі, дотепні, сміливі, на всякі витівки гаразді й над  усе люблять свою Батьківщину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська гімназія: Вечір «Посвята у старшокласники»

Під час змагань усі курені показали,  що  їх справді  можна  називати  нащадками   славних   козаків,  адже  для  цього  вони  мають  все:  і  сміливість,  і  відважність.
 


 

Команди  були  швидкими,  веселими,  винахідливими,  сильними та дружними.

Звичайно, козацька нагорода знайшла своїх героїв-це комада із гімназії. Юні козаки отримали у чесній боротьбі козацьку булаву,нагороди та грамоти за участь у змаганнях. Свято вдалося на славу, адже усі присутні мали змогу ще поласувати і козацьким Кулішем.  

 










Гребінківська гімназія


Схожі матеріали:
👁 1142
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінківська гімназія, козацькі забави




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ