Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.03.2017

Гребінківська гімназія: Шевченківські дні у гімназії


Учні гімназії вшанували пам'ять Великого Кобзаря


Гребінківська гімназія: Шевченківські дні у гімназіїНапевне, в Україні не знайдеться жодної людини, яка у своєму житті хоча б раз не перегорнула сторінок «Кобзаря» Тараса Шевченка. Творчість цього поета можна не любити, можна критикувати, можна ставитися до неї із великою любов’ю… У будь-якому випадку байдужим вона не залишає нікого.

З метою вшанування Кобзаря у Гребінківській гімназії було проведено шевченківські дні, які стартували акцією«Одягни вишиванку – вшануй пам’ять Кобзаря».

9 березня 2017року учні 3А та 4Б класів разом с класоводами Андрущенко В.О. і Богомаз Л.І. підготували виховний захід «Слухайте голос безсмертний Тараса». Перед присутніми виступила шкільний бібліотекар Биковець С.А. Учень 4-Б класу Князєв Артем підготував цікаву інформацію про біографію поета. Для дітей була презентована виставка творів Т.Г.Шевченка, а кращі читці прочитали вірші Кобзаря.

«Піснею до серця, серцем до народу», так звучала тема уроку музики у 7-б класі (вчитель Слюсаренко О.О.) ,під час якого учні знайомилися з віршами Т.Г.Шевченка,які покладені на музику, переглядали відеоролики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №2: Т.Г.Шевченко - співець українського народу

10 березня учитель української мови та літератури Чайка С.І. провела урок у 9-б класі на тему:

«Є в Шевченка народження дата – дати смерті у нього немає!».

А з учнями 10-б класу вчитель –методист Устіловська Т.О. провела урок-літературний діалог «Не у минуле, а в майбутнє до тебе ми, Тарасе, йдем»

Учні гімназії вшанували пам'ять Великого Кобзаря і поклали квіти до підніжжя пам’ятника.

 

 

 

 

 

 

 

 

$IMAGE9$

Гребінківська гімназія


Схожі матеріали:
👁 959
Категорія: Шкільний екран
Теги: Шевченківські дні, Гребінківщина, Тарас Шевченко, Гребінківська гімназія, шкільний екран, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ