Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.03.2017

Гребінківська гімназія: Творча майстерня вчителів


Учасники семінару ухвалили рекомендації для вчителів художньо-естетичного циклу


Гребінківська гімназія: Творча майстерня вчителів15 лютого 2017 року Гребінківська гімназія зустрічала гостей – учасників    семінару вчителів художньо-естетичного циклу Гребінківського району.   

В рамках теми семінару «Художньо-творче самовираження і самореалізація учнів засобами музичного мистецтва у сучасній українській школі»  вчитель музичного мистецтва гімназії  Слюсаренко О.О. поділилася з колегами своїм  досвідом роботи.

Педагог презентувала різні форми та прийоми навчальної та позакласної діяльності учнів з предмету «музичне мистецтво». Зокрема, до практичної частини семінару ввійшли: музична вітальня «Пісня – голос душі», музична вікторина «Символіка українських народних пісень», майстер-клас «Караоке, як спосіб самопізнання».

До уваги гостей та присутніх було представлено виставку найкращих учнівських пошуково-дослідницьких проектів з предмету на тему:«Знайомі незнайомці» та виставку творчих виробів учнів з образотворчого мистецтва.

Школярі продемонстрували свої творчі здібності та артистизм, навички вокально-хорової діяльності, вміння працювати в колективі та індивідуально, рівень своїх знань з улюбленого предмету «музичне мистецтво».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська гімназія: Вітання учасникам конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт

Учасники семінару ухвалили  рекомендації для вчителів художньо-естетичного циклу:
• продовжувати пошук практичних способів самовираження учнів й розкриття їх ставлення до життя через мистецтво в процесі уроку та в позаурочний час;

• створювати умови в педагогічній роботі для можливості використання учнями набутих знань та вмінь у процесі самостійної діяльності та самоосвіти:

• підвищувати власний освітній рівень шляхом вивчення та використання нових педтехнологій, форм та методів викладання;

• використовувати методики емоційного стимулювання учнів, створення ситуації успіху, як ефективного засобу мотивації.

 

 

 

 

 


Гребінківська гімназія


Схожі матеріали:
👁 1132
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гімназія, вчителі, семінар, шкільний екран, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ