Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.03.2017

Гребінківська гімназія: Урок англійської мови


Вчитель англійської мови Ющенко О.Г. провела відкритий урок з англійської мови в 4-Б класі з теми «Подорож по місту»


Гребінківська гімназія: Урок англійської мови23 лютого 2017 р. вчитель англійської мови Ющенко О.Г. провела відкритий урок з англійської мови в 4-Б класі з теми « Подорож по місту».

Вчитель використала різні форми і методи роботи учнів з лексичним матеріалом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині відбувся районний огляд-конкурс дитячих театральних колективів

Школярі із захопленням відгадували загадки, за допомогою карти подорожували містом, брали активну участь у різноманітних лексичних іграх.

На уроці діти продемонстрували свої комунікаційні вміння - працювали в парах і групах, творчі та артистичні здібності – інсценували діалог «Поліцейський і турист».  

Використання вчителем на уроці засобів ІКТ сприяло активізації пізнавального інтересу школярів до навчальної теми. Учні подивилися мультфільм та відповідали на запитання вчителя, вивчали правила дорожнього руху. Урок пройшов цікаво і змістовно.  


Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.








Гребінківська гімназія


Схожі матеріали:
👁 928
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гімназія, шкільний екран, Англійська мова, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ