Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.11.2016

Гребінківська гімназія: В пошуках Новорічного настрою


4 листопада учням 7-а класу Гребінківської гімназії випала можливість потрапити в казку


Гребінківська гімназія: В пошуках Новорічного настроюЧудес на світі є багато, і всі ми  мріємо побачити, як вони народжуються.

4 листопада учням 7-а  класу Гребінківської гімназії випала можливість потрапити в казку, де створюється справжнє новорічне диво – ялинкова прикраса. Діти відвідали українську фабрику ялинкових іграшок на Київщині.

Уже, потрапивши на територію фабрики – відразу опиняєшся у чарівному світі: зовні стіни приміщень оздобленні казковими фрагментами, а у дворі можна зустрітись із Дідом Морозом.

У першому цеху майстрині видувають скляні кульки, які в майбутньому стануть прикрасою для новорічної красуні – ялинки. Потім ці кульки відправляються на етап посріблення, після чого їх фарбують у потрібний колір. На останньому етапі іграшкові заготовки потрапляють до рук художниць, які перетворюють звичайну скляну кулю у справжній витвір мистецтва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа №2: Королева осені

На території фабрики працює музей ялинкових іграшок. Тут представлені різноманітні варіанти ялинкових прикрас різних країн та часів. Форми та тематика іграшок просто вражають! Тут є і автомобілі, і яйця-фаберже, і різні звірятка; іграшки з малюнками на різдвяну, новорічну, християнську тематики, та багато іншого, не менш цікавого.

Всі бажаючі відвідали захоплюючий майстер-клас по створенню власної іграшки під керівництвом досвідченої художниці. По закінченню уроку кожен забирає свій шедевр на згадку додому.

 







 
Гребінківська гімназія


Схожі матеріали:
👁 984
Категорія: Шкільний екран
Теги: ялинкові іграшки, фабрика, Київ, Гребінківська гімназія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ